Bet365 Mobil alkalmazás letöltése 2024

A Bet365 letöltéssel rengeteg időt megspórolhatunk sportfogadásaink terén. Az egyszerűen kezelhető alkalmazásban ráadásul kaszinó és póker is megtalálható, nem beszélve a bónuszokról. Minkdeéppen érdemes tehát beszerezni a Bet365 app-ot, ha érdekel a sportfogadás minket.

Ellenőrizve
Bet365 Mobil alkalmazás letöltése >> ACTIVATED
Bónusz és ajánlatok részletei
Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.  
T&C:

Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Bet365 Mobil alkalmazás letöltése

Bet365 MobileBet365 belépés
Android Bet365 Mobil alkalmazás letöltése >>
iOs Bet365 Mobil alkalmazás letöltése >>

Lehet, hogy már fogadtál korábban az oldalon vagy beregisztráltál egyszer a Bet365 bónuszkód egyikének segítségével, de az is lehet, hogy most akarod megtenni első tétedet – mindegy, hogy milyen stádiumban jársz, remélem, hogy rövidke írásom és véleményem a segítségedre lesz abban, hogy könnyebben átláthasd a bet365 mobile verziójának letöltési folyamatát, használatát, és funkcióit.

Természetesen a lent olvasható áttekintés teljes mértékben saját véleményemet képezi a Bet365 app tekintetében, és semmi esetre se vegye senki teljeskörű tanácsadásnak. Mielőtt sportfogadásba kezdenénk, minden esetben ismerkedjünk meg a felhasználási feltételekkel.

Az alkalmazás letöltésének folyamata

Bár én már viszonylag hosszabb ideje használtam a bet365 platformját, hiszen anno egy bet365 alternatív link segítségével regisztráltam be és kezdtem el téteket tenni, arra ébredtem rá, hogy a mobil alkalmazást sosem töltöttem le a telefonomra. Sokszor pedig sokkal egyszerűbb az, ha mindössze a zsebünkből kell előcsúsztatnunk a telefont, és máris tudjuk böngészni az éppen futó meccseket és szorzókat – én valahogy mégis mindig maradtam a jól bevált laptopomnál.

Bet365 Mobil alkalmazás letöltése

Ha pedig valaki nem akar ezzel két percet sem eltölteni, annak is van egy jó hírem: ha telefonos böngészőből nyitjuk meg a bet365 oldalát vagy akár egy bet365 alternatív link oldalát, akkor is el tudjuk érni a szükséges funkciókat. S bár az alkalmazás véleményem szerint jobb felhasználói élményt biztosít, de a böngészős megoldás is működőképes.

Hogyan tudjuk letölteni a bet365 telefonos alkalmazását Android készülékre?

  1. Először is csekkoljuk le, hogy engedélyeztük-e már korábban más okból az ismeretlen alkalmazások letöltését. Mivel nem a Play Áruházból töltjük majd le az alkalmazást, hanem egy böngészőből, ezért ezt mindenképpen meg kell tennünk a Bet365 app letöltéséhez. Itt csak annyit kell tennünk, hogy a Beállításokba belépve, a Biztonság fül alatt az adott böngészőnél (mondjuk Google Chrome, én is azt használtam, de lehet ez más is, pl. Mozilla) rámegyünk az Ismeretlen alkalmazás engedélyezése gombocskára.
  2. Ezután nyissuk meg a böngészőben a bet365 oldalát. Itt görgessünk legalulra, ahol az Összes bet365 alkalmazás szöveget látjuk. Kattintsunk rá.
  3. A következő oldalon a bet365 különböző alkalmazásait láthatjuk. Ha a sportfogadást szeretnénk, akkor le tudjuk tölteni a bet365 sport alkalmazását (én ezt tettem meg), de ugyanígy csinálhatjuk a Póker vagy a Játékok esetében. Kattintsunk a letöltésre.
  4. Az automatikus letöltött APK fájlt telepítsük a készülékünkre. Ez néhány másodperc alatt meg fog történni.
  5. Az alkalmazás ikonja megjelenik a telefonunkon, koppintsunk rá, és már élvezhetjük is a bet365 appját.

Hogyan tudjuk letölteni a bet365 telefonos alkalmazását iPhone-ra?

Az iOS esetében egyszerűbb dolgunk van: itt ugyanis az App Store-ból egyszerűen le tudjuk tölteni az alkalmazást.

  1. Nem szükséges az ismeretlen alkalmazások letöltésének engedélyezése, ezt a pontot át is ugorhatjuk.
  2. Nyissuk meg az App Store-t és keressünk rá a ’bet365’ appra.
  3. Koppintsunk a Letöltés gombra.
  4. A telefonunk automatikusan telepíti az alkalmazást, ez nem sok időt vesz igénybe itt sem.
  5. Rögtön telepítés után megnyithatjuk az alkalmazást, vagy később a bet365 ikont választva a képernyőnkön.

Bet365: a böngészőben, vagy mobil appon jobb?

A Bet365 az egyik legnépszerűbb online sportfogadási platform, amely tehát széles körű lehetőségeket kínál a sportfogadók számára. Azonban gyakran felmerül a kérdés, hogy a platform alapú böngészőn vagy mobil alkalmazáson keresztül történő használata nyújtja-e a jobb megoldást. Ezzel magam is így voltam főképp az elején, a kezdeti lépésekkor.

Tapasztalataim szerint azonban a válasz erre a kérdésre az adott felhasználótól és igényeitől függ. Mindkét lehetőség előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, és mindkét verzió kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújt. Ezek alapján pedig érthető módon igencsak nehéz lehet olykor a választás is.

A böngészőben történő használat előnye, hogy nincs szükségünk alkalmazás letöltésére és telepítésére, valamint az esetleges frissítésekre sem kell időt pazarolnunk. Ezen felül a böngészőből történő hozzáférés lehetővé teszi a gyorsabb hozzáférést és azonnali betét- és kifizetési lehetőséget számunkra.

A mobil alkalmazás használata is számos előnnyel jár ugyanakkor. A mobil alkalmazások az eszközre optimalizáltak, és kényelmesebb navigációt és jobb felhasználói élményt nyújtanak. Az alkalmazások segítségével a Bet365 ügyfeleinként bárhol és bármikor hozzáférhetünk a szolgáltatásokhoz, ami különösen előnyös azok számára, akik folyamatosan úton vannak.

Összefoglalva, mindkét verzió használata megfelelő lehetőségeket kínálhat bármelyikünk. A böngésző használata előnyöket nyújt a kényelem és azonnali hozzáférés tekintetében, míg a mobil alkalmazások nagyobb kényelmet és rugalmasságot biztosítanak számunkra. A döntés végül az adott felhasználótól függ, és attól, hogy melyik verzió felel meg jobban az egyéni igényeknek.

Bejelentkezés és regisztráció

Amennyiben már korábban a laptopunkon vagy asztali gépünkön regisztráltunk, a fiókunk a telefonos alkalmazásba belépve is ugyanaz lesz: csak adjuk meg felhasználónevünket és jelszavunkat, és már kész is vagyunk.

Ha most használjuk az oldalt először, akkor csinálnunk kell magunknak egy fiókot. A bet365 regisztráció nem vesz sok időt igénybe: csak adjuk meg adatainkat (név, születési idő, lakcím, email cím). Ezt követően egy személyazonosításra lesz szükséges, hogy a platform ellenőrizni tudja, hogy valójában mi használjuk a fiókot, de ehhez mindössze két iratot kell feltöltenünk csak – ez lehet személyi, jogsi vagy útlevél is. További információk a feliratozás folyamatáról a bet365 magyar kritika oldalon találhatók.

App vs. Desktop – előnyök és hátrányok

AppDesktop
megnövekedett kényelem minden információ egy helyen van
bármikor elérhető nem kell letöltéssel bajlódni
bonyolult letöltés szükséges a laptop, asztali gép bekapcsolása
alkalmazáshoz szükséges tárhely időigényes, nem mindig áll rendelkezésre
Android- iOs Bet365 Mobil alkalmazás letöltése >>

Befizetési lehetőségek az alkalmazásban

Az befizetési lehetőség az alkalmazásban pontosan ugyanazok, mint az asztali verzióban.  A legtöbb hitel- és bankkártya megfelelő a számlánk feltöltésére, így akár MasterCard, akár Visa vagy éppen Maestro kártyánk van, mindegyiket tudjuk használni. A jobb felső sarokban tudunk újabb összegeket hozzáadni a számlánkhoz: csak menjünk rá a profilunkra, és kattintsunk a Befizetés gombra.

Fogadás a bet365 mobil applikációjában

Az elérhető sportok: mire tudunk fogadni?

Aki ismeri a bet365 honlapját, az jól tudja, hogy az egyik legnagyobb előnye a bukméker irodának, hogy rengeteg sporttal foglalkozik – ezek pedig átlátható rendszerben érhetők el mindenki számára.

A mobilapplikáció is hozzáférést biztosít mindegyik sporthoz, amire a honlapon tudtunk fogadni. A legnépszerűbb sportokat láthatjuk rögtön a főoldalon, ahogy megnyitjuk az alkalmazást: a foci, a tenisz vagy a kosárlabda egy kattintásra elérhető. Alatta az éppen aktuális meccseken láthatjuk, illetve rámehetünk az Élő Közvetítés funkcióra is (erről még a későbbiekben fogok néhány szót ejteni).

A többi sportot a jobb oldalról kihúzható menüben találhatjuk meg: itt ABC sorrendben láthatjuk az elérhető sportokat. Legyen szó amerikai fociról, jégkorongról, agárversenyről, vízilabdáról vagy e-sportról – szinte  garantáltan mindent megtalálhatunk, ami csak szem-szájnak ingere.

Hogyan tehetünk meg egy tétet?

A tétek megtétele a telefonos alkalmazásban tényleg szinte csak két koppintásból áll. Az aktuális meccset megnyitva láthatjuk az oddsokat és a különböző lehetőségeket, amikre fogadhatunk. Itt rányomunk a számunkra tetsző szorzóra, majd bepötyögjük, hogy mekkora tétet akarunk felrakni, és már rá is nyomhatunk a fogadásra.

Póker és egyéb játékok az alkalmazáson keresztül

Amennyiben a bet365 fiókunkat nem csak sportfogadásra használjuk, hanem szeretünk olyan funkciókat is elérni, mint például a póker vagy az egyéb nyerőgépes játékok, akkor ezeket is elérhetjük az alkalmazáson keresztül.

Póker bet365

A sportfogadási oldal külön alkalmazást futtat a Bet365 poker app terén így, a Pókernek és a Játékoknak, amit ugyanúgy le tudunk tölteni, ahogy a Sportfogadási szekciót töltöttük le (csak kövessük a cikk elején leírt Az alkalmazás letöltése részleg pontjait).

A legjobb funkciók – avagy miért válaszd az alkalmazást

Az alkalmazás használatának vannak egyértelmű előnyei, amiket a letöltés után most már én is egyértelműen látok.

Egyrészről sokkal nagyobb kényelmet biztosít az, hogy nem kell minden egyes fogadásért előszednem és bekapcsolnom a laptopom. A telefonom szinte mindig kéznél van, így az alkalmazáson keresztüli fogadás sokkal gyorsabb és hatékonyabb a számomra.

Másodrészt nem szükséges, hogy a legújabb, csúcskategóriás telefont használd. Az alkalmazás nem fogyaszt sokat, és nem igényel nagy tárhelyet sem – a leggyakrabban használt középkategóriás készülékek pont elegek az app futtatásához.

Harmadrészt én kifejezetten élveztem, hogy a telefonon pont annyi információt érhetek el, amennyire szükségem van. Az asztali verzió használata közben sokszor érzem úgy, hogy annyi adat vesz körül, hogy az már szinte elvonja a figyelmemet az igazán fontos részletekről. Ez az appban szinte sosem fordul elő.

Negyedrészt, az in-play fogadás, ami az egyik kedvenc funkcióm, itt is gond nélkül elérhető, ami megint csak a kényelmet erősíti.

Végső, de nem utolsó sorban pedig az alkalmazás sokkal felhasználóbarátabb és gyorsabb, mintha csak a telefonom böngészőjében nyitnám meg az oldalt.

Bet365 Mobile App – Egyéb funkciók

Felhasználó élmény általában

A telefonos alkalmazás ugyanazt a minőségi szintet hozza felhasználói élmény szempontjából, amit a bet365-tól már az asztali formájában is megszokhattunk. A fogadás megtétele, az alkalmazásban való navigáció, az funkciók elhelyezése és elérhetősége mind kiváló, és én eddig semmilyen problémát nem észleltem ilyen szempontból.

Élő közvetítés

Az élő közvetítés, amely funkció segítségével bizonyos mérkőzéseket valós időben követhetünk, a mobil alkalmazásban is elérhető, így ha egy helyen szeretnénk a meccs alakulását követni és fogadni, akkor a platform segít nekünk ebben.

Cash out avagy felvehető most

A bet365 egyik legkedveltebb funkciója a Cash Out, azaz a Felvehető most, telefonról is ugyanúgy elérhető. Így mobileszközünk segítségével is mi dönthetjük el, hogy mikor akarjuk lezárni egy-egy fogadásunkat – ezáltal viszonylag nagy kontrollt nyerve profitjaink és veszteségeink szervezése, tervezése felett. 

In-Play fogadás

Az in-play fogadás, azaz a már elkezdődött, jelenleg is zajló meccsre való fogadás is a már jól ismert módon funkcionál a mobil alkalmazásban. Ezzel a funkcióval bármikor köthetünk fogadást a mérkőzésre, és valós időben figyelhetjük a szorzók változását.

Bet365 Mobile App

Végső tapasztalatok, vélemény

Összességében én mindenképpen élveztem az alkalmazás használatát, és szívesen ajánlanám mindenki számára, akit érdekel a sportfogadás világba, vagy már korábban is használt valamilyen bukméker platformot az asztali gépén, laptopján, és most a mobileszközökre is át szeretne térni. 

Bár a letöltési folyamat lehetne egyszerűbb, így sem kellett túl sok időt töltenem azzal, hogy megszerezzem és használni tudjam az alkalmazást. Azokra, akik eleve is ismerik a bet365 felosztását és működését, egyáltalán nem vár hosszú tanulási folyamat: ugyanazok a funkciók érhetők el itt is, mint a klasszikusan böngészőben megnyitott verzióban. Ugyanazokra a sportokra tudunk fogadni, és működik az in-play fogadás, az élő közvetítés és a felvehető most lehetősége is. Az egyetlen különbség, hogy az alkalmazást optimalizálták és a designját is úgy alakították ki, hogy a lehető legegyszerűbben tudják a felhasználók telefonon is használni.

GYIK – Bet365 mobil app

A Bet365 applikációval kapcsolatban természetesen mindig felmerülhetnek kérdések, hiszen új felhasználók és régi motorosok számára is tartogathat újdonságokat. Ezeket szedtük egy csokorba?

Milyen a felhasználói élmény?

A telefonos alkalmazás ugyanazt a minőségi szintet hozza felhasználói élmény szempontjából, amit a bet365-tól már az asztali formájában is megszokhattunk. A fogadás megtétele, az alkalmazásban való navigáció, az funkciók elhelyezése és elérhetősége mind kiváló, és én eddig semmilyen problémát nem észleltem ilyen szempontból.

Van élő közvetítés az app-ban?

Az élő közvetítés, amely funkció segítségével bizonyos mérkőzéseket valós időben követhetünk, a mobil alkalmazásban is elérhető, így ha egy helyen szeretnénk a meccs alakulását követni és fogadni, akkor a platform segít nekünk ebben.

Elérhető azonnal cash out?

A bet365 egyik legkedveltebb funkciója a Cash Out, azaz a Felvehető most, telefonról is ugyanúgy elérhető. Így mobileszközünk segítségével is mi dönthetjük el, hogy mikor akarjuk lezárni egy-egy fogadásunkat – ezáltal viszonylag nagy kontrollt nyerve profitjaink és veszteségeink szervezése, tervezése felett.

Élőben is tudunk fogadni a Bet365 app-ban?

Az in-play fogadás, azaz a már elkezdődött, jelenleg is zajló meccsre való fogadás is a már jól ismert módon funkcionál a mobil alkalmazásban. Ezzel a funkcióval bármikor köthetünk fogadást a mérkőzésre, és valós időben figyelhetjük a szorzók változását.

Végső tapasztalatok, vélemény

Összességében én mindenképpen élveztem az alkalmazás használatát, és szívesen ajánlanám mindenki számára, akit érdekel a sportfogadás világba, vagy már korábban is használt valamilyen bukméker platformot az asztali gépén, laptopján, és most a mobileszközökre is át szeretne térni.

Bár a letöltési folyamat lehetne egyszerűbb, így sem kellett túl sok időt töltenem azzal, hogy megszerezzem és használni tudjam az alkalmazást. Azokra, akik eleve is ismerik a bet365 felosztását és működését, egyáltalán nem vár hosszú tanulási folyamat: ugyanazok a funkciók érhetők el itt is, mint a klasszikusan böngészőben megnyitott verzióban. Ugyanazokra a sportokra tudunk fogadni, és működik az in-play fogadás, az élő közvetítés és a felvehető most lehetősége is. Az egyetlen különbség, hogy az alkalmazást optimalizálták és a designját is úgy alakították ki, hogy a lehető legegyszerűbben tudják a felhasználók telefonon is használni.

Bet365 Magyar

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul