Bet365 Alternatív Link 2020

Home » Bet365 Alternatív Link 2020

Bet365 alternatív link: Ezek a linkek hozzáférést biztosítanak a bet365 alternativhoz, és nem kell aggódnia, hogy valami hiányzik.

-> bet365 alternativ link <-

Bet365 Alternatív Link 2020 → belépés és regisztráció

Bet365 Alternativ LinkBet365 belépés és regisztráció
Link #1 365MAG
Link #2 365MAG
Link #3 365MAG
Link #4 365MAG
Az 365MAG bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Hogyan tudok regisztrálni az oldalra bet365 alternatív link segítségével?

 • A regisztráció és a bet365 belépés folyamata nagyon könnyedén ment: a felugró regisztrációs ablakban csak meg kell adnunk személyes adatainkat (név, születési idő, lakcím stb.), és
 • Válasszunk egy számunkra tetsző felhasználónevet és jelszót.
 • A valós nevünk megadásánál azért arra figyeljünk, hogy nehogy elírjunk valamit, mert ez nehezíti az ellenőrzés folyamatát.
 • Regisztráció után ugyanis az oldal rögtön kéri, hogy igazoljuk a személyazonosságunkat – erre mindenféleképpen szükség van, hiszen a KYC (know-your-customer) standardok nagyon szigorúak az egész világon ilyen szempontból.
 • Ez sem bonyolult folyamat azonban, mindössze fel kell töltenünk kétféle hivatalos iratot, amelyen szerepel a nevünk.
 • Ilyen lehet pl. az útlevelünk, jogsink vagy a személyink.
 • Ha ezzel is megvagyunk, akkor töltsük fel számlánkat a Befizetés gombra kattintva, majd már kereshetjük is, mire fogadjunk elsőnek!

Gyakori Kérdések – a legfontosabb tudnivalók a fogadás menetéről

A legtöbb elérhető funkcióra még a cikk végén részletesen ki fogok térni, hogy mindenki láthassa, pontosan milyen szolgáltatások érhetők el a bet365 sportfogadás oldalán, illetve a bet365 alternatív mobil alkalmazásán, azonban van néhány gyakori kérdés, amit szeretnék minél hamarabb megválaszolni. Ezek ugyanis azok a kérdések, amit a legtöbbször hallok barátaimtól, amikor szóba kerül a sportfogadás témája, így úgy érzem, sok ember van még, akit pont ezek a témák érdekelnek a legjobban.

Legális-e a bet365 alternatív link használata?

Igen, mivel a cég rendelkezik minden szükséges engedéllyel és papírral, ahhoz, hogy szolgáltatást biztosítson a sportfogadás világában, így ennek használata is legális. Ugyanez igaz a bet365 alternatív link használata esetén is, hiszen pontosan ugyanazt a szolgáltatást vesszük igénybe, így emiatt nem kell aggódnunk.

Te meg vagy elégedve az ügyfélszolgálattal?

Bevallom őszintén, viszonylag kevés alkalmam volt eddig az ügyfélszolgálattal való csevegésre, legyen az az élő chaten vagy emailen keresztül – nem nagyon akadt ugyanis problémám, amit nekik kellett volna megoldaniuk. A történetek, amiket hallottam az ügyfélszolgálatról, mindig pozitívan végződtek, legtöbb barátom segítőkésznek és megoldásorientáltnak találta őket. Az egyetlen panasz, amit hallottam ezzel kapcsolatban, az az időnkénti lassú válaszidővel volt kapcsolatos. Ennek előfordulás viszonylag minimális mértékű.

Vannak promóciós ajánlatok a bet365 alternatív link esetén is?

Mind belépési kedvezmények, mind bet365 bónusz ajánlatok szoktak lenni az oldalon. Ezeknek a bet365 regisztráció előtt mindenképpen nézzünk utána, hiszen kiváló bet365 bónusz lehetőségekről van szó, a felhasználási feltételek pedig általában viszonylag könnyen teljesíthetők. Azt persze ne várjuk, hogy semmilyen feltétel ne legyen, és csak úgy hozzánk vágják szinte a bet365 bónuszt – de a feltételek könnyedén teljesíthetők a legtöbb esetben. És igen, a bet365 alternatív link használatával is ugyanúgy igénybe tudjuk ezeket venni.

Miben ad többet a bet365 sportfogadás, mint más fogadóirodák?

Az én véleményem szerint a bet365 igazi aduásza abban rejlik, hogy rengeteg szolgáltatást nyújt, így mindenki találhat benne kedvére valót: legyen az sport, nyerőgépes játék vagy kaszinó. A sporton belül óriási kínálattal rendelkeznek, szinte minden ország sportélete és bajnokságai képviselve vannak az oldalon. Az oddsok ráadásul nekem a legtöbb esetben kedvemre valók voltak. Ha pedig a sportfogadásban egy kis szünetre vágytam, mindig ott volt a kaszinó vagy a póker lehetősége is.

Mobilon elérhető?

Bizony, erről mindjárt részletesebben is írni fogok, de van bet365 mobil app is. Ezt egyenesen az oldalról tudjuk letölteni. Felhasználói élmény szempontjából legalább olyan remek megoldást nyújt, mint az asztali verzió. Én személy szerint néha még jobban is kedvelem a telefonos app egyszerűségét és könnyű elérhetőségét. Amennyiben pedig csak a telefonunk böngészőjéből szeretnénk használni az oldalt, az is lehetséges, hiszen egy mobilbarát verzió is elérhető.

Beléptem az oldalra, de nem működik az élő közvetítés. Mi lehet a baj?

Az élő közvetítés eléréséhez figyeljünk arra, hogy legyen pénz a számlánkon (legalább annyi, ami egy fogadás megtételéhez elegendő), vagy hogy legyen aktív fogadásunk az elmúlt 24 órából. Csak így érhető el ugyanis az élő közvetítés funkció az oldalon. Miután azonban ezt megtettük számos mérkőzés alakulását tudjuk nyomon követni az oldalon.

Milyen dokumentumokkal, iratokkal tudom igazolni a személyazonosságomat?

Útlevél, jogsi, személyi igazolvány – bármelyiket elfogadják. Arra figyeljünk, hogy az adatok megadásánál ne ejtsünk hibát, ne gépeljük el a nevünket, mert ez nehezíti az amúgy roppant egyszerű folyamatot. Az adatok egyezését az ügyfélszolgálat munkatársai ellenőrzik, így a folyamat gyorsasága az ő kapacitásuktól erősen függ. Az adatvédelem miatt sem kell aggódnunk ebben az esetben, hiszen a nemzetközi standardoknak megfelelően őrzi a rendszer a bevitt személyes adatainkat. (Ha azonban ez részletesebben érdekel valakit, az oldalon bőven talál erről tájékoztatást.)

Sehol sem találom pontosan azt a lehetőséget, amire fogadni akarok. Tudok magamnak fogadást gyártani?

Ha nem találod meg sehol a neked leginkább kedvező szorzókat vagy fogadási lehetőségeket (bár rengeteg van ezekből is az oldalon), akkor a Fogadáskészítő segítségével akár te magad is összerakhatod speciális fogadási „csomagodat”, a focimeccsek esetében. Erre aztán a rendszer szorzót fog kikalkulálni – és már meg is teheted erre a tétedet. 

Milyen sportok érhetők el a bet365 oldalán?

A bet365 alternatív link segítségével is ugyanúgy hozzáférhetünk az oldal rendkívül széles sportkínálatához: ez tényleg az, amiben a bet365 a legerősebb a piacon. A foci, a kosárlabda, a klasszikus agár- és lóversenyek, a motorsportok mellett az ázsiai mérkőzések is ugyanúgy megjelennek, mint ahogy képviseli magát az amerikai foci, a baseball vagy a jégkorong is. És nem is csak a legnagyobb bajnokságokra fogadhatunk – akár egyetemi bajnokságok mérkőzéseire is tudunk fogadásokat megtenni.

Milyen lehetőségeim vannak a számlára való befizetéshez és a pénzfelvételhez?

A bet365 alternatív link segítségével elért oldalán is ugyanazok a be- és kifizetési lehetőségeink vannak, mint ha szimplán a bet365 oldalát látogatnánk meg. Mind a számlánk feltöltéséhez, mind a pénzfelvételnél elérhető a bank- és hitelkártyás fizetés, a paysafecard használata az online fizetésekhez, illetve akár a banki utalás. Ezek legtöbbje jutalékmentes az oldalon, azonban be- és kifizetés előtt is érdemes mindig lecsekkolni, hogy az általunk választott módszer is ingyenes-e.

További elérhető funkciók: A bet365 platformjának jellemzői

Általános felhasználói élményeim

A bet365 felhasználói élményével tényleg semmiféle panaszom nem volt az eddigi használatom során. Az oldal felülete és elrendezése nagyon könnyűvé teszi, hogy mindent megtalálhassanak a felhasználók, és mindegyik funkciót ki tudják használni. A honlapra való belépést követve (amelyet bet365 alternatív link segítségével is megtehetünk), rögtön a sportfogadási oldalon fogjuk magunkat találni – ahogy mondtam, bár más funkciók is elérhetők a bet365 oldalán, pl. kaszinó, az oldal elsődleges szolgáltatása még mindig a sportfogadás. 

A baloldalon elhelyezkedő panelen találhatjuk meg az elérhető sportok listáját, ahol az oldalon való navigáció megkönnyítése érdekében ABC sorrendben láthatjuk felsorolva a különböző sportágakat, kategóriákat. Az olyan népszerű sportok, mint a labdarúgás, a kosárlabda, a vízilabda, a tenisz vagy a motorsportok (Forma-1, Rally, NASCAR stb.) mellett olyan változatos, egyéb sportágakkal is találkozhatunk, mint pl. az esportok, melyek az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az oldalon.

Középen, hogy rögtön láthassuk a bet365 elérése után, azonnal az aktuálisan folyó mérkőzéseket találhatjuk. Itt látszik, hogy éppen milyen meccsek zajlanak a világon szerteszét, és hogy mikre tudunk most éppen fogadni. 

Jobb oldalt pedig nem csak, hogy fiókunkat érhetjük el, fogadásaink állapotát ellenőrizhetjük, vagy ki- és befizetéssel kapcsolatos ügyeinket intézhetjük el, de az éppen aktuális ajánlatokat, promóciókat és fogadáshoz kapcsolódó híreket is olvashatjuk. A jobb felső sarokban a Felelősségteljes játékról is bőven írnak még, hiszen erre is nagy hangsúly fektet az oldal – itt állíthatunk be különféle limiteket is, hogy ezzel biztosíthassuk be magunkat, hogy tényleg felelősségteljes döntéseket tudjunk hozni a jövőben is.

Legjobb sportok – mikre lehet fogadni?

Már az előző bekezdésekben is érintettem az elérhető sportok nagy számát és variációit, de tényleg megint csak ezt tudom hangsúlyozni:  akármilyen kevésbé ismert vagy kevésbé követett sportra akarunk fogadni, nagy eséllyel meg fogjuk találni az ehhez kapcsolódó ajánlatokat a bet365 alternatív link segítségével.

Legyen szó a mindenki által jól ismert fociról vagy az éppen aktuális teniszbajnokságok kimeneteléről, de akár éppen mondjuk az orosz MHL hoki ligáról – a lehetséges mérkőzések száma bár nem végtelen, de rendkívül hosszú, így egy széles réteg igényeit tudja kiszolgálni nem csak Magyarországon, de világszerte is.

Sportokon belül pedig megint csak számos különböző lehetőségünk van: fogadhatunk persze a végső győztesre, de arra is, hogy lesz-e hosszabbítás, mennyi lesz az állás félidőben, hány gólt fognak lőni, ki lesz a gólszerző – és ez mindössze néhány példa a még ennél is változatosabb felhozatalból.

Bet365 Alternatív Link: Extra szolgáltatások

In-play fogadás

A bet365 regisztráció után pedig nem csak arra van lehetőségünk, hogy a meccsek előtt fogadjunk a mérkőzés kimenetelére – a meccs alakulása közben is megtehetjük tétjeinket, folyamatosan figyelve az adott játékosok aznapi szereplését és produkcióját. Ez véleményem szerint különösen élvezetessé teszi a játékot, hiszen folyamatosan magas szinten tartja az érdeklődésemet, ráadásul egy-egy rosszul sikerült meccskezdés után sem érzem azt így soha, hogy túlzott bizalmammal elvesztegettem volna egy fogadást.

Élő közvetítések

Az bet365 alternatív link még arra is jó ám, hogy az mérkőzések élő közvetítését követhessük az oldalon. Ezzel megkönnyítik azt, hogy fogadásainkat ugyanott tudjuk kezelni, mint ahol magát a meccs alakulását is figyeljük. Arra figyeljünk mindössze, hogy legyen valamennyi pénz a számlánkon – enélkül ugyanis nem fogjuk tudni kihasználni ezt a szolgáltatást. (Vagy legyen aktív fogadásunk az elmúlt 24 órából, ez is elégséges ugyanis az élő közvetítés szolgáltatásának igénybevételéhez.)

Cash out avagy a felvehető most

A felvehető most is elérhető bizonyos helyzetekben és meccseknél az oldalon: ez azt jelenti, hogy egy fogadásunkat már az előtt is le tudjuk zárni, mielőtt még az adott mérkőzés valóban befejeződne. Ezzel még jobban tudjuk felügyelni és kontroll alatt tartani azt, hogy pontosan mekkora is a profitunk vagy a veszteségünk egy-egy tétünkkel összefüggésben. Természetesen a korai kifizetés mindig kisebb összeget fog garantálni, mintha kivárnánk a meccs végét, de azt mindenki maga döntheti el, hogy neki melyik éri meg jobban – a szolgáltatás elérhető, akkor is, ha úgy döntünk várunk inkább.

Fogadáskészítő

A labdarúgó mérkőzése esetén az oldalon a saját, felépíthetjük, fogadásunkat is összerakhatjuk, hogy a specifikus helyzetek megadásával még jobb szorzót tudjunk megalkotni magunknak. Ebbe maximum hat fogadási piac fogadásai tudjuk belerakni: ebbe olyan opciók számítanak bele, mint hogy pl. több mint 3 gólt fognak szerezni vagy, hogy több mint 5 büntetőlapot fognak kiadni – majd miután mindent beleraktunk, a rendszer kikalkulál nekünk egy szorzót, amire feltehetjük a tétjeinket. Ezt én különösen érdekesnek találtam, hiszen nagyon sok féle dolgot tudunk ebbe belerakni, így igazán egyedi és különleges fogadásokat is tudunk tenni az oldal segítségével; ha pedig tényleg betalálunk a fogadásunkkal, akkor szép kis jutalomban részesülhetünk.

Kaszinó is elérhető a bet365 alternatív link segítségével

Nem csak sportfogadás: Kaszinó is elérhető a bet365 alternatív link segítségével

A bet365 platformjának jellemzői közül az egyik legfontosabb, hogy de élő kaszinót is elérhetünk az oldalon keresztül. Itt valós időben, élő osztókkal játszhatunk, így teljesen megteremtve azt az érzést számunkra, mint amikor besétálunk egy „valós” kaszinóba. Ezzel az otthonunk kényelméből élvezhetjük az igazi kaszinós hangulatot.

Nyerőgépes játékok, élő kaszinó és póker

Akár a virtuális pókerasztalhoz van kedvünk letelepedni, akár a nyerőgépeket pörgetnénk meg, a bet365 magyar platformján mindegyikre bőven van lehetőségünk. A játékok hozzák az online szerencsejátékok klasszikusait, de a bet365 meglehetősen kiterjedt Originals (azaz saját készítésű) szekcióval is rendelkezik. Így, ha már unnánk a régebbieket, vagy csak szimplán valami változatosságra vágynánk, itt garantáltan mindig találhatunk valami újdonságot.

Kaszinós játékok

Rulett, blackjack, baccarat, Deal or No deal és rengeteg nyerőgépes és kalandjáték érhető el a bet365 oldalán – ezek egy széles választéka ráadásul élő verzióban is elérhető, ahol valós időben valós krupiék mellett tudunk leülni egy-egy szerencsejáték asztalhoz. A kaszinó részlegre lépve rengeteg játéknál azt is rögtön láthatjuk, hogy éppen milyen nyereményekért zajlik a játék, így akár ez alapján is ki tudjuk választani a nekünk tetszőt.

bet365 Póker

A bet365 külön póker alkalmazást is kifejlesztett, amellyel tényleg gördülékenyen zajlanak a pókerjátszmák az oldalon. A grafika és kialakítás szép és számomra teljesen problémamentes volt. Akár egy bajnokságba akarunk becsatlakozni, akár csak egy nagyon gyors, nagyon izgalmas Twister Sit&Go játszmát akarunk lejátszani, mindegyikre van lehetőségünk. Rengeteg olyan exkluzív bajnokságba is becsatlakozhatunk, ami csak bet365 tagoknak érhető el.

Ki- és befizetési megoldások

A ki- és befizetés tapasztalatom szerint zökkenőmentesen és megbízhatóan működik a bet365 alternatív link segítségével elért oldalán is. Befizetni ráadásul szinte bármelyik, mindennap használatos kártyával lehet, így nem okoz problémát, ha valakinek csak Visa vagy csak Mastercard kártyája van. Ezen felül még olyan online fizetési megoldások is elérhetők, mint pl. a paysafecard kártya használata, vagy akár a banki utalás és a csekkes befizetés is elérhető.

A kártyás fizetés azért is előnyös, mert ez jutalékmentesen érhető el, azaz semmilyen extra költséget nem számol fel a be- és kifizetések után az oldal. A többi esetben mindig nézzük meg a fizetés előtt, hogy nincsenek-e esetlegesen extra költségek.

Ügyfélszolgálat: megbízható és gyors problémamegoldás

Az ügyfélszolgálat élő chaten vagy emailen elérhető minden felhasználó számára, ahol tapasztalatom szerint törekednek arra, hogy minél hamarabb és minél kevesebb probléma nélkül oldják meg az esetleges bajokat, gondokat. Bizonyos időszakokban észlelhetően jobban le van terhelve az ügyfélszolgálat chat részlege, ilyenkor egy kicsit több időbe telik, hogy valakivel kapcsolódni tudjunk, azonban ha kicsit tudunk türelmesen várni erre, utána szinte biztosan kedvesen és megértően viselkednek az ügyfélszolgálatos alkalmazottak.

A legtöbb felmerülő kérdésünkre egyébként sokszor a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekcióban is megtalálhatjuk a választ, hiszen itt rengeteg olyan problémát válaszolnak meg nekünk, ami esetleg felvetődhet az oldal használata során. Nálam számtalanszor előfordult már az, hogy felvetődött bennem egy kérdés, és már majdnem nyitottam volna meg az ügyfélszolgálat elérhetőségét, hogy feltegyem valakinek ott a kérdésem, majd eszembe jutott, hogy a GYIK-et kéne először megnézni. Láss csodát: ott virított a kérdésemre a válasz, így azt azonnal meg is tudtam oldani a felmerülő gondomat, fennakadásomat.

Bet365 mobilalkalmazás

Bet365 mobilalkalmazás

A bet365 alternatív mobile alkalmazásával, őszinte leszek, kettős érzelmeim vannak. Amikor ugyanis letöltöttem az applikációt, akkor egy rövid ideig elégedetlen voltam – az appot ugyanis nem lehet simán Androidos telefonra letölteni a Play Áruházból. Ha valaki hozzá akar férni, akkor egy APK fájlt kell letöltenie a hivatalos honlapról (a telefonos böngészőben a bet365 oldalát megnyitva csak görgessünk lejjebb és ott válasszuk az Összes bet365 alkalmazás feliratot), majd ezt telepítenie. Arra kell még itt figyelni, hogy a letöltés előtt a Beállításoknál engedélyezzük az adott böngésző számára, hogy ismeretlen forrásból is töltsön le alkalmazásokat.

Szóval maga a letöltés egy picit nehezebb volt, mint amihez hozzászoktam, így első tapasztalatom inkább negatív irányba húzott. Azonban ez azonnal megváltozott, amikor rendesen elkezdtem használni a bet365 mobilalkalmazás funkcióit – most pedig ott járok, hogy szinte jobban kedvelem, mint a már megszokott, és amúgy kedvelt asztali hozzáférést. A mobil app ugyanis nagyon felhasználóbarát, könnyű hozzáférést biztosít az adott fogadásimhoz, no meg minden funkcióhoz ugyanolyan elérhetőséget biztosít mintha a laptopom böngészőjében nyitottam volna meg az oldalt. Ezáltal a kényelem és a funkcionalitás kéz a kézben tud járni – ez pedig számomra elengedhetetlen egy jó sportfogadási szolgáltató esetében. 

A bet365 mobil alkalmazás letöltése

 1. Nyissuk meg a bet365 oldalát a telefonunk böngészőjéből – akár bet365 alternatív link segítségével is.
 2. Görgessünk az oldal aljára, ahol a bet465 alkalmazások feliratra kell majd kattintanunk.
 3. Androidos készülék esetén töltsük le az APK fájlt a letöltésre kattintva. (iOS esetén kicsit egyszerűbb, itt csak szokásos az App Store-ból kell letöltenünk az alkalmazást.) Ehhez engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások letöltését telefonunkon.
 4. Az APK fájlt telepítsük telefonunkra; ez mindössze néhány másodpercet fog igénybe venni.
 5. Készen is vagyunk, a bet365 ikonja már a telefonunk képernyőjéhez adódott. Az alkalmazásba beléphetünk korábbi felhasználó azonosítónkkal, de új fiókot is tudunk regisztrálni az appon keresztül is.

A bet365 előnyei és hátrányai

A bet365 alternatív link használatával való regisztrációt egyértelműen ajánlanám, hiszen ugyanazok a funkciókat lehet vele elérni – így nem maradunk le semmilye szeretett funkcióról sem. Maga a bet365 pedig, ezt az értékelésemet is végig olvasva, jogosan tartható az egyik leghíresebb és legkedveltebb online fogadóirodának és kaszinónak. Tapasztalataim szerint versenyképes, kompetitív szorzókkal operál, rengeteg fogadási lehetőséget és extra funkciót tud felmutatni, mint pl. az élő közvetítés vagy a fogadáskészítő, ügyfélszolgálatuk pedig megbízható és segítőkész, akármilyen kérdéssel vagy problémával is fordulunk hozzájuk.

Hátrányának azt tudnám elsődlegesen felsorolni, hogy bár én elégedett voltam az ügyfélszolgálat segítségével, néha eléggé leterhelt a rendszer, így a várakozási idő is képes megnyúlni egy kicsit. Ezen felül a mobil app letöltésének problémáját tudnám még megemlíteni hátrányként – erre azonban szerencsére létezik megoldás, ami nem nehezíti meg túlságosan az alkalmazás beszerzésének folyamatát.

a bet365 előnyeia bet365 hátrányai
megbízható ki- és befizetésnéha lassú az ügyfélszolgálat
nagy sportfelhozatalkicsit bonyolult az applikáció letöltése
magas szorzók
gyors és felhasználóbarát felület és telefonos applikáció

Összességében: teljes szívvel ajánlanám

Ha pedig ezt mind elolvastad, akkor nem hiszem, hogy meglepetésként ér végső gondolatom sem, miszerint határozottan, teljes szívemmel ajánlanám az oldalt mindazoknak, akiket érdekel a sportfogadás világa. A bet365 szolgáltatásai, legyen az sportfogadás, online nyerőgépes játékok, póker, vagy az élő kaszinó, biztosan élvezetes szórakozást nyújt, és egy a megszokottnál még magasabb szintre emeli a fogadásban jól ismert és szeretett funkciókat is.

Néhány alternatíva, ha még nézelődnél egy kicsit

Ha pedig még szeretnéd még más sportfogadó operátorok ajánlatait is megtekinteni, akkor én a William Hill, a Unibet vagy a TippMixPro szolgáltatásait tudom figyelmetekbe ajánlani, ahol sokszor a bet365-höz hasonlóan tudjátok kihasználni a promóciós ajánlatok kedvezményeit. Hasonlóan megbízható és szeretett oldalak ezek is, így ezekkel sem nyúlhattok mellé.

William Hill

A William Hillt főként a focisok figyelmébe ajánlanám: az ő labdarúgó-bajnokság felhozataluk tényleg az egyik legkiterjedtebb a piacon. Jóhírű angol fogadóirodának számít, amely így megbízható ajánlatokkal várja a felhasználókat is. Promócióik szintén érdekesek szoktak lenni, ezekkel érdemes lehet közelebbről megismerkedni minden szerencsejáték kedvelő számára.

Unibet

Az Unibet szintén nagyon kedvelt szerencsejáték irodának számít a magyar felhasználók körében, hiszen mind a sportfogadás, mind a kaszinó részlege nagyon jól kialakított, és itt is elérhető az élő kaszinó lehetősége. Rengeteg játék és promóciós ajánlat található itt is, és a teljes oldal és az ügyfélszolgálat is magyar nyelven érhető el. A könnyű használatot erősíti a szépen megalkotott mobilos alkalmazásuk.

TippMixPro

A TippMix valószínűleg minden magyar játékos számára jól ismert oldal, hiszen nagyon régóta a magyar szerencsejáték legfőbb alakja ez. A TippMixPro online platformján rengeteg sportfogadási ajánlat vár mindenkit, elérhetősége pedig mindig garantált, hiszen magyar oldalról van szó. Nem rég indult e-sport részlegük pedig mutatja, hogy tartják a lépést a globális trendekkel is.

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul