Bet365 Alternatív Link 2020

Home » Bet365 Alternatív Link 2020

Bet365 alternatív link: Ezek a linkek hozzáférést biztosítanak a bet365 alternativhoz, és nem kell aggódnia, hogy valami hiányzik.

-> bet365 alternativ link <-

Bet365 Alternatív Link 2020 → belépés és regisztráció

Bet365 Alternativ LinkBet365 belépés és regisztráció
Link #1 365APP
Link #2 365APP
Link #3 365APP
Link #4 365APP
Az 365APP bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Hogyan tudok regisztrálni az oldalra bet365 alternatív link segítségével?

  • A regisztráció és a bet365 belépés folyamata nagyon könnyedén ment: a felugró regisztrációs ablakban csak meg kell adnunk személyes adatainkat (név, születési idő, lakcím stb.), és választanunk kell egy számunkra tetsző felhasználónevet és jelszót.
  • A valós nevünk megadásánál azért arra figyeljünk, hogy nehogy elírjunk valamit, mert ez nehezíti az ellenőrzés folyamatát.
  • Regisztráció után ugyanis az oldal rögtön kéri, hogy igazoljuk a személyazonosságunkat – erre mindenféleképpen szükség van, hiszen a KYC (know-your-customer) standardok nagyon szigorúak az egész világon ilyen szempontból.
  • Ez sem bonyolult folyamat azonban, mindössze fel kell töltenünk kétféle hivatalos iratot, amelyen szerepel a nevünk.
  • Ilyen lehet pl. az útlevelünk, jogsink vagy a személyink.

Gyakori Kérdések – a legfontosabb tudnivalók a fogadás menetéről

A legtöbb elérhető funkcióra még a cikk végén részletesen ki fogok térni, hogy mindenki láthassa, pontosan milyen szolgáltatások érhetők el a bet365 oldalán, illetve a bet365 alternatív mobil alkalmazásán, azonban van néhány gyakori kérdés, amit szeretnék minél hamarabb megválaszolni. Ezek ugyanis azok a kérdések, amit a legtöbbször hallok barátaimtól, amikor szóba kerül a sportfogadás témája, így úgy érzem, sok ember van még, akit pont ezek a témák érdekelnek a legjobban.

Legális-e a bet365 alternatív használata?

Igen, mivel a cég rendelkezik minden szükséges engedéllyel és papírral, ahhoz, hogy szolgáltatást biztosítson a sportfogadás világában, így ennek használata is legális. Ugyanez igaz az alternatív link használata esetén is, így emiatt nem kell aggódnunk.

Te meg vagy elégedve az ügyfélszolgálattal?

Bevallom őszintén, viszonylag kevés alkalmam volt eddig az ügyfélszolgálattal való csevegésre, legyen az az élő chaten vagy emailen keresztül – nem nagyon akadt ugyanis problémám, amit nekik kellett volna megoldaniuk. A történetek, amiket hallottam az ügyfélszolgálatról, mindig pozitívan végződtek, legtöbb barátom segítőkésznek és megoldásorientáltnak találta őket. Az egyetlen panasz, amit hallottam ezzel kapcsolatban, az az időnkénti lassú válaszidővel volt kapcsolatos – de ennek előfordulás viszonylag minimális mértékű.

Vannak promóciós ajánlatok?

Mind belépési kedvezmények, mind promóciók szoktak lenni az oldalon. Ezeknek a bet365 regisztráció előtt mindenképpen nézzünk utána, hiszen kiváló ajánlatokról van szó, a felhasználási feltételek pedig általában viszonylag könnyen teljesíthetők. Azt persze ne várjuk, hogy semmilyen feltétel ne legyen, és csak úgy hozzánk vágják szinte a bónuszokat – de a feltételek könnyedén kielégíthetők a legtöbb esetben.

Miben ad többet a bet365, mint más fogadóirodák?

Az én véleményem szerint a bet365 igazi aduásza abban rejlik, hogy rengeteg szolgáltatást nyújt, így mindenki találhat benne kedvére valót: legyen az sport, nyerőgépes játék vagy kaszinó.

Mobilon elérhető?

Bizony, erről mindjárt részletesebben is írni fogok, de van bet365 alternatív mobil app is.

Beléptem az oldalra, de nem működik az élő közvetítés. Mi lehet a baj?

Az élő közvetítés eléréséhez figyeljünk arra, hogy legyen pénz a számlánkon. Csak így érhető el ugyanis a funkció, miután azonban ezt megtettük számos mérkőzés élő közvetítését tudjuk nyomon követni az oldalon.

Milyen dokumentumokkal, iratokkal tudom igazolni a személyazonosságomat?

Útlevél, jogsi, személyi igazolvány – bármelyiket elfogadják. Arra figyeljünk, hogy az adatok megadásánál ne ejtsünk hibát, ne gépeljük el a nevünket, mert ez nehezíti az amúgy roppant egyszerű folyamatot.

Sehol sem találom pontosan azt a lehetőséget, amire fogadni akarok. Tudok magamnak fogadást gyártani?

Ha nem találod meg sehol a neked leginkább kedvező szorzókat vagy fogadási lehetőségeket (bár rengeteg van ezekből is az oldalon), akkor a Fogadáskészítő segítségével akár te magad is összerakhatod speciális fogadási „csomagodat”, melyre a rendszer szorzókat fog kikalkulálni – ezután már meg is teheted erre a tétedet. 

További elérhető funkciók: milyen érdekességeket találhatunk az oldalon?

Általános felhasználói élményeim

A bet365 felhasználói élményével tényleg semmiféle panaszom nem volt az eddigi használatom során. Az oldal felülete és elrendezése nagyon könnyűvé teszi, hogy mindent megtalálhassanak a felhasználók, és mindegyik funkciót ki tudják használni. A honlapra való belépést követve (amelyet bet365 alternatív link segítségével is megtehetünk), rögtön a sportfogadási oldalon fogjuk magunkat találni – ahogy mondtam, bár más funkciók is elérhetők a bet365 oldalán, pl. kaszinó, az oldal elsődleges szolgáltatása még mindig a sportfogadás. 

A baloldalon elhelyezkedő panelen találhatjuk meg az elérhető sportok listáját, ahol az oldalon való navigáció megkönnyítése érdekében ABC sorrendben láthatjuk felsorolva a különböző sportágakat, kategóriákat. Az olyan népszerű sportok, mint a labdarúgás, a kosárlabda, a vízilabda, a tenisz vagy a motorsportok (Forma-1, Rally, NASCAR stb.) mellett olyan változatos, egyéb sportágakkal is találkozhatunk, mint pl. az esportok. 

Középen, hogy rögtön láthassuk a bet365 elérése után, azonnal az aktuális mérkőzéseket találhatjuk. Itt látszik, hogy éppen milyen meccsek zajlanak a világon szerteszét, és hogy mikre tudunk most éppen fogadni. 

Jobb oldalt pedig nem csak, hogy fiókunkat érhetjük el, fogadásaink állapotát ellenőrizhetjük, vagy ki- és befizetéssel kapcsolatos ügyeinket intézhetjük el, de az éppen aktuális ajánlatokat, promóciókot és fogadáshoz kapcsolódó híreket is olvashatjuk. A jobb felső sarokban a Felelősségteljes játékról is bőven írnak még, hiszen erre is nagy hangsúly fektet az oldal – itt állíthatunk be különféle limiteket is, hogy ezzel biztosíthassuk be magunkat, hogy tényleg felelősségteljes döntéseket tudjunk hozni a jövőben is.

Legjobb sportok – mikre lehet fogadni?

Már az előző bekezdésekben is érintettem az elérhető sportok nagy számát és variációit, de tényleg megint csak ezt tudom hangsúlyozni:  akármilyen kevésbé ismert vagy kevésbé követett sportra akarunk fogadni, nagy eséllyel meg fogjuk találni az ehhez kapcsolódó ajánlatokat a bet365 alternatív link segítségével.

Legyen szó a mindenki által jól ismert fociról vagy az éppen aktuális teniszbajnokságok kimeneteléről, de akár éppen mondjuk az orosz MHL hoki ligáról – a lehetséges mérkőzések száma bár nem végtelen, de rendkívül hosszú, így egy széles réteg igényeit tudja kiszolgálni nem csak Magyarországon, de világszerte is.

Sportokon belül pedig megint csak számos különböző lehetőségünk van: fogadhatunk persze a végső győztesre, de arra is, hogy lesz-e hosszabbítás, mennyi lesz az állás félidőben, hány gólt fognak lőni, ki lesz a gólszerző – és ez mindössze néhány példa a még ennél is változatosabb felhozatalból.

Bet365 Alternativ Link: Extra szolgáltatások

In-play fogadás

A bet365 regisztráció után pedig nem csak arra van lehetőségünk, hogy a meccsek előtt fogadjunk a mérkőzés kimenetelére – a meccs alakulása közben is megtehetjük tétjeinket, folyamatosan figyelve az adott játékosok aznapi szereplését és produkcióját. Ez véleményem szerint különösen élvezetessé teszi a játékot, hiszen folyamatosan magas szinten tartja az érdeklődésemet.

Élő közvetítések

Az bet365 alternatív link még arra is jó ám, hogy az mérkőzések élő közvetítését is követhessük az oldalon. Ezzel megkönnyítik azt, hogy fogadásainkat ugyanott tudjuk kezelni, mint ahol magát a meccs alakulását is figyeljük. Arra figyeljünk mindössze, hogy legyen valamennyi pénz a számlánkon – enélkül ugyanis nem fogjuk tudni kihasználni ezt a szolgáltatást.

Cash out avagy a felvehető most

A felvehető most is elérhető bizonyos helyzetekben az oldalon – ezzel pedig még jobban tudjuk felügyelni azt, hogy pontosan mekkora is a profitunk vagy a veszteségünk egy-egy tétünkkel összefüggésben. Természetesen a korai kifizetés mindig kisebb összeget fog garantálni, mintha kivárnánk a meccs végét, de azt mindenki maga döntheti el, hogy neki melyik éri meg jobban – a szolgáltatás elérhető, akkor is, ha úgy döntünk várunk inkább.

Fogadáskészítő

Sok esetben az oldalon a saját, összetett fogadásunkat is összerakhatjuk, hogy a specifikus helyzetek megadásával még jobb szorzót tudjunk felépíteni. Ebbe olyanokat tudunk belerakni, mint hogy pl. több mint 3 gólt fognak szerezni vagy, hogy több mint 5 büntetőlapot fognak kiadni – majd miután mindent beleraktunk, a rendszer kikalkulál nekünk egy szorzót, amire feltehetjük a tétjeinket. Ezt én különösen érdekesnek találtam, hiszen nagyon sok féle dolgot tudunk ebbe belerakni, így igazán egyedi és különleges fogadásokat is tudunk tenni az oldal segítségével.

Nem csak sportfogadás: Kaszinó

A bet365 nem csak, hogy online kaszinó részleggel rendelkezik, de élő kaszinót is elérhetünk az oldalon keresztül. Itt valós időben, élő osztókkal játszhatunk. Ezzel az otthonunk kényelméből élvezhetjük az igazi kaszinós hangulatot.

Nem csak sportfogadás: Nyerőgépes játékok, póker

Akár a virtuális pókerasztalhoz van kedvünk letelepedni, akár a nyerőgépeket pörgetnénk meg, a bet365 magyar platformján mindegyikre bőven van lehetőségünk. A játékok hozzák az online szerencsejátékok klasszikusait, de a bet365 meglehetősen kiterjedt Originals (azaz saját készítésű) szekcióval is rendelkezik, így ha már unnánk a régebbieket, itt garantáltan mindig találhatunk valami újdonságot.

Ki- és befizetési megoldások

A ki- és befizetés tapasztalatom szerint zökkenőmentesen és megbízhatóan működik. Befizetni ráadásul szinte bármelyik, mindennap használatos kártyával lehet, így nem okoz problémát, ha valakinek csak Visa vagy csak Mastercard kártyája van.

Ügyfélszolgálat: megbízható

Az ügyfélszolgálat élő chaten vagy emailen elérhető minden felhasználó számára, ahol tapasztalatom szerint törekednek arra, hogy minél hamarabb és minél kevesebb probléma nélkül oldják meg az esetleges bajokat, gondokat. Bizonyos időszakokban észlelhetően jobban le van terhelve az ügyfélszolgálat chat részlege, ilyenkor egy kicsit több időbe telik, hogy valakivel kapcsolódni tudjunk, azonban ha kicsit tudunk türelmesen várni erre, utána szinte biztosan kedvesen és megértően viselkednek az ügyfélszolgálatos alkalmazottak.

A legtöbb felmerülő kérdésünkre egyébként sokszor a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekcióban is megtalálhatjuk a választ, hiszen itt rengeteg olyan problémát válaszolnak meg nekünk, ami esetleg felvetődhet az oldal használata során. Nálam számtalanszor előfordult már az, hogy felvetődött bennem egy kérdés, és már majdnem nyitottam volna meg az ügyfélszolgálat elérhetőségét, hogy feltegyem valakinek ott a kérdésem, majd eszembe jutott, hogy a GYIK-et kéne először megnézni. Láss csodát: ott virított a kérdésemre a válasz, így azt azonnal meg is tudtam oldani a felmerülő gondomat, fennakadásomat.

Bet365 mobil alkalmazás

A bet365 alternatív mobile alkalmazásával, őszinte leszek, kettős érzelmeim vannak. Amikor ugyanis letöltöttem az applikációt, akkor egy rövid ideig elégedetlen voltam – az appot ugyanis nem lehet simán Androidos telefonra letölteni a Play Áruházból. Ha valaki hozzá akar férni, akkor egy APK fájlt kell letöltenie a hivatalos honlapról (a telefonos böngészőben a bet365 oldalát megnyitva csak görgessünk lejjebb és ott válasszuk az Összes bet365 alkalmazás feliratot), majd ezt telepítenie. Arra kell még itt figyelni, hogy a letöltés előtt a Beállításoknál engedélyezzük az adott böngésző számára, hogy ismeretlen forrásból is töltsön le alkalmazásokat.

Szóval maga a letöltés egy picit nehezebb volt, mint amihez hozzászoktam, így első tapasztalatom inkább negatív irányba húzott. Azonban ez azonnal megváltozott, amikor rendesen elkezdtem használni a bet365 mobil alkalmazását – most pedig ott járok, hogy szinte jobban kedvelem, mint a már megszokott, és amúgy kedvelt asztali hozzáférést. A mobil app ugyanis nagyon felhasználóbarát, könnyű hozzáférést biztosít az adott fogadásimhoz, no meg minden funkcióhoz ugyanolyan elérhetőséget biztosít mintha a laptopom böngészőjében nyitottam volna meg az oldalt. Ezáltal a kényelem és a funkcionalitás kéz a kézben tud járni – ez pedig számomra elengedhetetlen egy jó sportfogadási szolgáltató esetében. 

Előnyök és hátrányok

A bet365 alternatív link használatával való regisztrációt egyértelműen ajánlanám, hiszen ugyanazok a funkciókat lehet vele elérni – így nem maradunk le semmiről. Maga a bet365 pedig, ezt az értékelésemet is végig olvasva, jogosan tartható az egyik leghíresebb és legkedveltebb online fogadóirodának és kaszinónak. Tapasztalataim szerint versenyképes, kompetitív szorzókkal operál, rengeteg fogadási lehetőséget és extra funkciót tud felmutatni, mint pl. az élő közvetítés vagy a fogadáskészítő, ügyfélszolgálatuk pedig megbízható és segítőkész.

Hátrányának azt tudnám elsődlegesen felsorolni, hogy bár én elégedett voltam az ügyfélszolgálat segítségével, néha eléggé leterhelt a rendszer, így a várakozási idő is képes megnyúlni egy kicsit. Ezen felül a mobil app letöltésének problémáját tudnám még megemlíteni hátrányként – erre azonban szerencsére létezik megoldás, ami nem nehezíti meg túlságosan az alkalmazás beszerzésének folyamatát.

Összességében: teljes szívvel ajánlanám

Ha pedig ezt mind elolvastad, akkor nem hiszem, hogy meglepetésként ér végső gondolatom sem, miszerint határozottan, teljes szívemmel ajánlanám az oldalt mindazoknak, akiket érdekel a sportfogadás világa. A bet365 szolgáltatásai, legyen az sportfogadás, online nyerőgépes játékok vagy az élő kaszinó, biztosan élvezetes szórakozást nyújt, és egy a megszokottnál még magasabb szintre emeli a fogadásban ismert és szeretett funkciókat is.

Néhány alternatíva, ha még nézelődnél egy kicsit

Ha pedig még szeretnéd még más sportfogadó operátorok ajánlatait is megtekinteni, akkor én a William Hill, a Unibet vagy a TippMixPro szolgáltatásait tudom figyelmetekbe ajánlani, ahol sokszor a bet365-höz hasonlóan tudjátok kihasználni a promóciós ajánlatok kedvezményeit. Hasonlóan megbízható és szeretett oldalak ezek is, így ezekkel sem nyúlhattok mellé.

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul