Bet365 Alternatív Link 2021 – Belépés

Home » Bet365 Alternatív Link 2021 – Belépés

A bet365 alternatív link segítségével minden megszokott szolgáltatáshoz hozzáférhetünk, így nem kell lemondanunk sem a sportfogadásról, sem a kaszinóról – de még az üdvözlő bónuszról sem.

--> bet365 alternativ link <---

Bet365 Alternatív Link → belépés és regisztráció

Bet365 Alternativ LinkBet365 belépés és regisztráció
Link #1 365MAG
Link #2 365MAG
Link #3 365MAG
Link #4 365MAG
Az 365MAG bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Hogyan tudok regisztrálni az oldalra bet365 alternatív link segítségével?

 • bet365 regisztráció és a bet365 belépés folyamata nagyon könnyedén ment: a felugró regisztrációs ablakban csak meg kell adnunk személyes adatainkat (név, születési idő, lakcím stb.).
 • Válasszunk egy számunkra tetsző felhasználónevet és jelszót, amelyet később is használni fogunk a bet365 belépés során.
 • A nevünk megadásánál azért arra figyeljünk, hogy nehogy elírjunk valamit, mert ez nehezíti az ellenőrzés folyamatát.
 • Bet365 alternatív link regisztráció után ugyanis az oldal rögtön kéri, hogy igazoljuk a személyazonosságunkat. Erre mindenféleképpen szükség van, hiszen a KYC (know-your-customer) standardok nagyon szigorúak az egész világon ilyen szempontból. Ellenkező esetben nem fog tudni hozzáférni a fogadási oldalhoz.
 • Ez sem bonyolult folyamat azonban, mindössze fel kell töltenünk kétféle hivatalos iratot, amelyen jól láhatóan szerepel a nevünk.
 • Ilyen lehet pl. az útlevelünk, jogsink vagy a személyink is.
 • Ha ezzel is megvagyunk, akkor töltsük fel számlánkat a Befizetés gombra kattintva (itt több megbízható fizetési opció közül is választhatunk), majd már kereshetjük is, mire fogadjunk elsőnek! Azt se felejtsük el, hogy új felhasználóként a bet365 alternatív oldalán is üdvözlő bónusz ajánlat vár ránk.

Bet365 Alternatív Link

Miért van szükség a bet365 alternatív link használatára, ha Magyarországról akarok belépni?

Aki használt már valaha online sportfogadási vagy szerencsejáték oldalt, az nagy valószínűséggel találkozott már az alternatív link kifejezéssel. Ha esetleg azonban ez még nem fordult elő, akkor sem kell aggódnunk: a bet365 magyar alternatív link használata meglehetősen egyszerű és gyorsan átlátható dolog.

📌 A bet365 alternatív link működésének lényege, hogy akkor is biztosít hozzáférést a bet365 sportfogadás és online kaszinó oldalához, amikor a főoldal bizonyos okok miatt nem elérhető.

A nemzetközi sportfogadó irodák esetében néha ugyanis elő szokott fordulni, hogy bizonyos országokból átmenetileg nem tudjuk megnyitni az oldalt. Ilyen esetekre alkották meg a bet365 alternatív címét, hiszen az iroda és a felhasználók számára is nagyon fontos, hogy folyamatosan és zökkenőmentesen elérhető legyen az oldal az összes felhasználó részére.

Általános információk a Bet365-ről
Bet365
Bet365 Android
Támogatás
Email:
[email protected]
Telefon:
00 800 1236 5365
Élő chat:
24/7

Bónuszok és promóciós

A bet365 288sb link használata szerencsére azt is lehetővé teszi a magyar felhasználók számára, hogy részt vegyenek a bet365 változatos promóciós ajánlataiban is.

Már újonnan regisztrált felhasználóként is azonnal közelről megismerkedhetünk ezen promóciók működésével, hiszen rögtön számlanyitási ajánlattal vár minket az oldal.

Ennek keretében az új felhasználók első fogadásukkal fogadási krediteket szerezhetnek, amelyeket a megfelelő megforgatási követelmények teljesítésével a későbbi fogadásaink során felhasználhatnak.

Ezt követően is számos ajánlattal találkozhatunk.

Működik a bet365 alternatív link Magyarországról is?

A bet365 alternatív link működik Magyarországon is, így a magyar felhasználóknak sem kell amiatt aggódniuk, hogy esetleg nem érhetik el az oldal szolgáltatását.

Ami szerintem szintén sokakat megnyugtat majd, hogy a bet365 magyar alternatív link segítségével ráadásul tényleg teljesen ugyanazokat a szolgáltatásokat kaphatjuk, amit a főoldal felkeresésével kaphatnánk. Mind a sportfogadási, mind a póker és kaszinó részleg is teljes kínálatával elérhető.

A számlánkhoz és felhasználó fiókunkhoz való hozzáférés is változatlan, így a nyereményeink kifizetése miatt sem kell aggódnunk, ha a bet365 alternatív link használatához fordulunk.

Bet365 Magyar

 Megbízható oldal a bet365?

A megbízhatóság egy meglehetősen összetett kérdés, hiszen véleményem szerint ahhoz, hogy egy oldalt kifejezetten megbízhatónak tartsunk, több tényezőnek is meg kell felelnie.

Egyrészről fontos, hogy megbízhatóan mindig elérhető legyen az oldal, és soha ne forduljon elő, hogy éppen egy fontos meccsre szeretnénk mondjuk fogadni, a platform azonban nem nyitható meg hazánkból. Ilyen szempontból kifejezetten jól teljesít a bet365, hiszen a bet365 alternatív link pont erre szolgál megoldással.

A megbízhatósághoz hozzá tartozik természetesen az is, hogy adataink kellően védve legyenek, és a fizetések biztonságos csatornákon történjenek meg. Ezen felül az ügyfélszolgálat könnyű elérhetőségéről sem felejtkezhetünk meg. Véleményem szerint a bet365 online szerencsejáték oldal ezeknek a szempontoknak is kellően megfelel. Az oldalnak kifejezetten jó híre van a nemzetközi sportfogadó irodák körében, a panaszok és kérdések kezelésével kapcsolatban pedig szerintem kiemelten jól foglalkoznak.

 

Gyakori Kérdések a bet365 288sb link használatával kapcsolatban

📌 Legális-e a bet365 alternativ link használata?

Igen, mivel a cég rendelkezik minden szükséges engedéllyel és papírral, ahhoz, hogy szolgáltatást biztosítson a sportfogadás világában, így ennek használata is legális. Ugyanez igaz a bet365 alternatív használata esetén is, hiszen pontosan ugyanazt a szolgáltatást vesszük igénybe, így emiatt nem kell aggódnunk.

📌 Te meg vagy elégedve az ügyfélszolgálattal?

Bevallom őszintén, viszonylag kevés alkalmam volt eddig az ügyfélszolgálattal való csevegésre, legyen az az élő chaten vagy emailen keresztül – nem nagyon akadt ugyanis problémám, amit nekik kellett volna megoldaniuk.

A történetek, amiket hallottam az ügyfélszolgálatról, mindig pozitívan végződtek, legtöbb barátom segítőkésznek és megoldásorientáltnak találta őket. Az egyetlen panasz, amit hallottam ezzel kapcsolatban, az az időnkénti lassú válaszidővel volt kapcsolatos. Ennek előfordulás viszonylag minimális mértékű.

📌 Vannak promóciós ajánlatok a bet365 288sb link esetén is?

Mind belépési kedvezmények, mind bet365 bónusz ajánlatok szoktak lenni az oldalon.

Ezeknek a bet365 regisztráció előtt mindenképpen nézzünk utána, hiszen kiváló bet365 bónusz lehetőségekről van szó, a felhasználási feltételek pedig általában viszonylag könnyen teljesíthetők.

Azt persze ne várjuk, hogy semmilyen feltétel ne legyen, és csak úgy hozzánk vágják szinte a bet365 bónuszt – de a feltételek könnyedén teljesíthetők a legtöbb esetben. És igen, a bet365 alternativ link használatával is ugyanúgy igénybe tudjuk ezeket venni. Ezekről később a bónuszokról szóló szekcióban még részletesebben fogok mesélni, így akit ezek érdekelnek a legjobban

📌 Miben ad többet a bet365 sportfogadás, mint más fogadóirodák?

Az én véleményem szerint a bet365 igazi aduásza abban rejlik, hogy rengeteg szolgáltatást nyújt, így mindenki találhat benne kedvére valót: legyen az sport, nyerőgépes játék vagy kaszinó.

A sporton belül óriási kínálattal rendelkeznek, szinte minden ország sportélete és bajnokságai képviselve vannak az oldalon.

Az bet365 oddsok ráadásul nekem a legtöbb esetben kedvemre valók voltak. Ha pedig a sportfogadásban egy kis szünetre vágytam, mindig ott volt a kaszinó vagy a póker lehetősége is.

📌 Mobilon elérhető a bet365 oldala?

Bizony, erről mindjárt részletesebben is írni fogok, de van bet365 mobil app is.

Ezt egyenesen az oldalról tudjuk letölteni. Felhasználói élmény szempontjából legalább olyan remek megoldást nyújt, mint az asztali verzió. Én személy szerint néha még jobban is kedvelem a telefonos app egyszerűségét és könnyű elérhetőségét. Amennyiben pedig csak a telefonunk böngészőjéből szeretnénk használni az oldalt, az is lehetséges, hiszen egy mobilbarát verzió is elérhető. Én azonban mindenkinek ajánlom, hogy ha van lehetősége, akkor töltse le és próbálja ki, ugyanis tényleg remek lehetőséget ad az oldal használatára.

📌 Beléptem az oldalra, de nem működik az élő közvetítés. Mi lehet a baj?

Az élő közvetítés eléréséhez figyeljünk arra, hogy legyen pénz a számlánkon (legalább annyi, ami egy fogadás megtételéhez elegendő), vagy hogy legyen aktív fogadásunk az elmúlt 24 órából.

Csak így érhető el ugyanis az élő közvetítés funkció az oldalon. Miután azonban ezt megtettük számos mérkőzés alakulását tudjuk nyomon követni az oldalon.

📌 Milyen dokumentumokkal, iratokkal tudom igazolni a személyazonosságomat?

Útlevél, jogsi, személyi igazolvány – bármelyiket elfogadják. Arra figyeljünk, hogy az adatok megadásánál ne ejtsünk hibát, ne gépeljük el a nevünket, mert ez nehezíti az amúgy roppant egyszerű folyamatot.

Az adatok egyezését az ügyfélszolgálat munkatársai ellenőrzik, így a folyamat gyorsasága az ő kapacitásuktól erősen függ.

Az adatvédelem miatt sem kell aggódnunk ebben az esetben, hiszen a nemzetközi standardoknak megfelelően őrzi a rendszer a bevitt személyes adatainkat. (Ha azonban ez részletesebben érdekel valakit, az oldalon bőven talál erről tájékoztatást.)

📌 Milyen sportok érhetők el a bet365 oldalán?

A bet365 alternatív link segítségével is ugyanúgy hozzáférhetünk az oldal rendkívül széles sportkínálatához: ez tényleg az, amiben a bet365 a legerősebb a piacon.

A foci, a kosárlabda, a klasszikus agár- és lóversenyek, a motorsportok mellett az ázsiai mérkőzések is ugyanúgy megjelennek, mint ahogy képviseli magát az amerikai foci, a baseball vagy a jégkorong is. És nem is csak a legnagyobb bajnokságokra fogadhatunk – akár egyetemi bajnokságok mérkőzéseire is tudunk fogadásokat megtenni.

📌 Milyen lehetőségeim vannak a számlára való befizetéshez és a pénzfelvételhez?

A bet365 alternatív link segítségével elért oldalán is ugyanazok a be- és kifizetési lehetőségeink vannak, mint ha szimplán a bet365 oldalát látogatnánk meg.

Mind a számlánk feltöltéséhez, mind a pénzfelvételnél elérhető a bank- és hitelkártyás fizetés, a paysafecard használata az online fizetésekhez, illetve akár a banki utalás. Ezek legtöbbje jutalékmentes az oldalon, azonban be- és kifizetés előtt is érdemes mindig lecsekkolni, hogy az általunk választott módszer is ingyenes-e.

Bet365 magyar

 

Ügyfélszolgálat: megbízható és gyors problémamegoldás

Az ügyfélszolgálat élő chaten vagy emailen elérhető minden felhasználó számára, ahol tapasztalatom szerint törekednek arra, hogy minél hamarabb és minél kevesebb probléma nélkül oldják meg az esetleges bajokat, gondokat.

Bizonyos időszakokban észlelhetően jobban le van terhelve az ügyfélszolgálat chat részlege, ilyenkor egy kicsit több időbe telik, hogy valakivel kapcsolódni tudjunk, azonban, ha kicsit tudunk türelmesen várni erre, utána szinte biztosan kedvesen és megértően viselkednek az ügyfélszolgálatos alkalmazottak.

A legtöbb felmerülő kérdésünkre egyébként sokszor a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekcióban is megtalálhatjuk a választ, hiszen itt rengeteg olyan problémát válaszolnak meg nekünk, ami esetleg felvetődhet az oldal használata során.

Nálam számtalanszor előfordult már az, hogy felvetődött bennem egy kérdés, és már majdnem nyitottam volna meg az ügyfélszolgálat elérhetőségét, hogy feltegyem valakinek ott a kérdésem, majd eszembe jutott, hogy a GYIK-et kéne először megnézni. Láss csodát: ott virított a kérdésemre a válasz, így azt azonnal meg is tudtam oldani a felmerülő gondomat, fennakadásomat.

Elérhető a bet365 magyar nyelven is?

Igen, elérhető magyar nyelven is a bet365 oldala.

Nagy előny ez, hiszen azok is könnyedén tudják így egy nagy nemzetközi iroda oldalát használni, akik annyira nem biztosak az idegennyelv tudásukban. Persze egy-egy sima fogadás során nem is igazán kell nagy nyelvtudás (az 1×2 meglehetősen érthető koncepció minden nyelven), de például a promóciók ajánlatait vagy mondjuk a szabályzatok elolvasását jócskán megkönnyíti, ha ezt mind anyanyelvünkön tudjuk megtenni.

Külön kiemelendő, hogy az ügyfélszolgálat munkatársai is elérhetők magyar nyelven az élő chat segítségével. Ez szerintem azért is különösen fontos, mert ha esetleg valamilyen kérdésünk vagy problémánk adódik az oldal használata során, ezt sokkal egyszerűbb elmagyarázni anyanyelvünkön, mint ha angolul kellene egy összetett kérdést feltennünk.

bet365 sportfogadás

bet365 sportfogadás

A bet365 többféle fogadási piacot tesz lehetővé a felhasználók számára.

Milyen fogadási típusok közül tudok választani a bet365 alternatív link segítségével?

Az elérhető fogadási lehetőségek meccsről meccsre változhatnak, de a legnépszerűbb meccsek esetén garantáltan nagyon széles a felhozatal. A játékidő eredménye mellett lehet dupla esélyre fogadni, pontos eredményre, a konkrét gólszerzőkre, a félidő eredményére, vagy akár arra is, hogy mindkét csapat szerez-e gólt. Hendikepes fogadási piacok is elérhetők, illetve a büntető lapokra, szögletek számára és gólok számára is tehetünk fogadásokat számos mérkőzés esetében a bet365 alternat9v link segítségével is.

Ezen kívül a labdarúgómeccsek esetén például kifejezetten érdekes lehet a fogadáskészítő funkció. Ez nem csak remek szorzókat adhat az általunk összekombinált fogadási piacok esetén, de számos speciálisan erre a funkcióra kialakított promóciós ajánlatot is elérhetnek a már regisztrált felhasználók.

In-play fogadás

A bet365 regisztráció után pedig nem csak arra van lehetőségünk, hogy a meccsek előtt fogadjunk a mérkőzés kimenetelére – a meccs alakulása közben is megtehetjük tétjeinket, folyamatosan figyelve az adott játékosok aznapi szereplését és produkcióját.

Ez véleményem szerint különösen élvezetessé teszi a játékot, hiszen folyamatosan magas szinten tartja az érdeklődésemet, ráadásul egy-egy rosszul sikerült meccskezdés után sem érzem azt így soha, hogy túlzott bizalmammal elvesztegettem volna egy fogadást.

Élő közvetítések

Az bet365 magyar link még arra is jó ám, hogy az mérkőzések élő közvetítését követhessük az oldalon. Ezzel megkönnyítik azt, hogy fogadásainkat ugyanott tudjuk kezelni, mint ahol magát a meccs alakulását is figyeljük.

Arra figyeljünk mindössze, hogy legyen valamennyi pénz a számlánkon – enélkül ugyanis nem fogjuk tudni kihasználni ezt a szolgáltatást. (Vagy legyen aktív fogadásunk az elmúlt 24 órából, ez is elégséges ugyanis az élő közvetítés szolgáltatásának igénybevételéhez.)

Cash out, avagy a felvehető most funkció

A felvehető most is elérhető bizonyos helyzetekben és meccseknél az oldalon: ez azt jelenti, hogy egy fogadásunkat már az előtt is le tudjuk zárni, mielőtt még az adott mérkőzés valóban befejeződne.

Ezzel még jobban tudjuk felügyelni és kontroll alatt tartani azt, hogy pontosan mekkora is a profitunk vagy a veszteségünk egy-egy tétünkkel összefüggésben.

Természetesen a korai kifizetés mindig kisebb összeget fog garantálni, mintha kivárnánk a meccs végét, de azt mindenki maga döntheti el, hogy neki melyik éri meg jobban – a szolgáltatás elérhető, akkor is, ha úgy döntünk várunk inkább.

Bet365 Fogadáskészítő a alternatív link oldalán is

A labdarúgó mérkőzése esetén az oldalon a saját, felépíthetjük, fogadásunkat is összerakhatjuk, hogy a specifikus helyzetek megadásával még jobb szorzót tudjunk megalkotni magunknak.

Ebbe maximum hat fogadási piac fogadásai tudjuk belerakni: ebbe olyan opciók számítanak bele, mint hogy pl. több mint 3 gólt fognak szerezni vagy, hogy több mint 5 büntetőlapot fognak kiadni – majd miután mindent beleraktunk, a rendszer kikalkulál nekünk egy szorzót, amire feltehetjük a tétjeinket. Ezt én különösen érdekesnek találtam, hiszen nagyon sok féle dolgot tudunk ebbe belerakni, így igazán egyedi és különleges fogadásokat is tudunk tenni az oldal segítségével; ha pedig tényleg betalálunk a fogadásunkkal, akkor szép kis jutalomban részesülhetünk.

Kaszinó is elérhető a bet365 alternatív link segítségével

A bet365 platformjának jellemzői közül az egyik legfontosabb, hogy de élő kaszinót is elérhetünk az oldalon keresztül. Itt valós időben, élő osztókkal játszhatunk, így teljesen megteremtve azt az érzést számunkra, mint amikor besétálunk egy „valós” kaszinóba.

Ezzel az otthonunk kényelméből élvezhetjük az igazi kaszinós hangulatot.

Nyerőgépes játékok, élő kaszinó és póker

Akár a virtuális pókerasztalhoz van kedvünk letelepedni, akár a nyerőgépeket pörgetnénk meg, a bet365 magyar platformján mindegyikre bőven van lehetőségünk.

A játékok hozzák az online szerencsejátékok klasszikusait, de a bet365 meglehetősen kiterjedt Originals (azaz saját készítésű) szekcióval is rendelkezik. Így, ha már unnánk a régebbieket, vagy csak szimplán valami változatosságra vágynánk, itt garantáltan mindig találhatunk valami újdonságot.

Kaszinós játékok

Rulett, blackjack, baccarat, Deal or No deal és rengeteg nyerőgépes és kalandjáték érhető el a bet365 oldalán – ezek egy széles választéka ráadásul élő verzióban is elérhető, ahol valós időben valós krupiék mellett tudunk leülni egy-egy szerencsejáték asztalhoz.

A kaszinó részlegre lépve rengeteg játéknál azt is rögtön láthatjuk, hogy éppen milyen nyereményekért zajlik a játék, így akár ez alapján is ki tudjuk választani a nekünk tetszőt.

bet365 Póker

A bet365 külön póker alkalmazást is kifejlesztett, amellyel tényleg gördülékenyen zajlanak a pókerjátszmák az oldalon.

A grafika és kialakítás szép és számomra teljesen problémamentes volt. Akár egy bajnokságba akarunk becsatlakozni, akár csak egy nagyon gyors, nagyon izgalmas Twister Sit&Go játszmát akarunk lejátszani, mindegyikre van lehetőségünk. Rengeteg olyan exkluzív bajnokságba is becsatlakozhatunk, ami csak bet365 tagoknak érhető el.

Ezek között vannak olyanok, amelyek szinte folyamatosan elérhetők az oldalon, illetve olyanok is, amelyek speciálisan csak egy-egy nagyobb bajnokság vagy mérkőzés esetén igényelhetők.

Ezeken belül is egyébként változatos a bónuszok kínálata, ugyanis gyűjtő bónuszoktól kezdve, korai kifizetéses ajánlaton át pénzvisszafizetési promóciókig mindennel találkozhatunk. Bizonyos meccseknél a megerősített szorzók ajánlata is elérhető, ami igazán kompetitív szorzókat eredményez a legtöbb esetben.

Személy szerint én a korai kifizetéses ajánlatokat kedvelem a legjobban, ugyanis ezeknél gyakori az, hogy ha mondjuk csapatom két gólos előnyt szerez a meccsen, már győztesként zsebelhetem be a korai kifizetést. Érdemes az oldalon található Ajánlatok fülre kattintva ezekről részletesebben tájékozódni, illetve figyelni azt, hogy mikor kerül fel egy-egy új ajánlat az oldalra.

Nyújt a bet365 alternativ link oldal promóciókat a magyar felhasználók számára is?

Ahogy már arra többször felhívtam a figyelmet, a bet365 magyar link használata során sem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg valamilyen extra funkcióról vagy ajánlatról lemaradunk.

A bet365 alternatív link használatával a magyar játékosok ugyanúgy elérhetik a legjobb promóciós ajánlatokat. Természetesen ebben az esetben is mindig nagyon fontos, hogy pontosan megnézzük, hogy mely fogadási piacokra érvényes egy adott ajánlat, és hogy milyen megforgatási és felhasználási követelményeket kell teljesítenünk a bónusz sikeres megszerzéséért.

Ki- és befizetési megoldások

A ki- és befizetés tapasztalatom szerint zökkenőmentesen és megbízhatóan működik a bet365 alternatív link segítségével elért oldalán is.

Befizetni ráadásul szinte bármelyik, mindennap használatos kártyával lehet, így nem okoz problémát, ha valakinek csak Visa, vagy csak Mastercard kártyája van. Ezen felül még olyan online fizetési megoldások is elérhetők, mint pl. a paysafecard kártya használata, vagy akár a banki utalás és a csekkes befizetés is.

Bet365 mobilalkalmazás

A kártyás fizetés azért is előnyös, mert ez jutalékmentesen érhető el, azaz semmilyen extra költséget nem számol fel a be- és kifizetések után az bet365.hu link oldala. A többi esetben mindig nézzük meg a fizetés előtt, hogy nincsenek-e esetlegesen extra költségek, bár a legtöbb esetben az oldal nem számol fel a be- és kifizetések után plusz költségeket.

Az átfutási idő is be- és kifizetési módonként változik, de a kártyás fizetés esetén is maximum 1-2 napon belül meg szoktak érkezni a pénzfelvételi kérelmek.

Bet365 mobilalkalmazás elérése a bet365 alternatív link segítségével

bet365 alternatív mobile alkalmazásával, őszinte leszek, kettős érzelmeim vannak.

Amikor ugyanis letöltöttem az applikációt, akkor egy rövid ideig elégedetlen voltam – az appot ugyanis nem lehet simán Androidos telefonra letölteni a Play Áruházból.

Ha valaki hozzá akar férni, akkor egy APK fájlt kell letöltenie a hivatalos honlapról (a telefonos böngészőben a bet365 oldalát megnyitva csak görgessünk lejjebb és ott válasszuk az Összes bet365 alkalmazás feliratot), majd ezt telepítenie. Arra kell még itt figyelni, hogy a letöltés előtt a Beállításoknál engedélyezzük az adott böngésző számára, hogy ismeretlen forrásból is töltsön le alkalmazásokat.

Szóval maga a letöltés egy picit nehezebb volt, mint amihez hozzászoktam, így első tapasztalatom inkább negatív irányba húzott. Azonban ez azonnal megváltozott, amikor rendesen elkezdtem használni a bet365 mobilalkalmazás funkcióit. Most pedig ott járok, hogy szinte jobban kedvelem, mint a már megszokott, és amúgy kedvelt asztali hozzáférést.

A mobil app ugyanis nagyon felhasználóbarát, könnyű hozzáférést biztosít az adott fogadásimhoz, no meg minden funkcióhoz ugyanolyan elérhetőséget biztosít mintha a laptopom böngészőjében nyitottam volna meg az oldalt. Ezáltal a kényelem és a funkcionalitás kéz a kézben tud járni – ez pedig számomra elengedhetetlen egy jó sportfogadási szolgáltató esetében.

Meg tudom a telefonom böngészőjéből is nyitni a bet365 alternativ link oldalát?

Igen, nem csak a bet365 mobil appjának segítségével lehetséges a bet365 mobilos használata, hanem a böngészőnkön keresztül is meg tudjuk nyitni az oldalt.

Erre bármelyik mobilos böngésző megfelel. Én személy szerint például a Chrome-ot szoktam erre is használni, de bőven van más lehetőség is erre mondjuk a Mozilla vagy a Safari használatával.

Ebben az esetben a bet365 288bs link oldalának egy mobil barát verzióját tudjuk automatikusan elérni. Ez jelentősen megkönnyíti az oldalon való navigációt, hiszen a menü és a fogadási piacok elhelyezése is sokkal inkább kézre esik a mobil barát verzióban.

Bet365 Mobil - Android / iOs
Bet365
Bet365 Android
bet365 mobil alkalmazás - regisztráció

Android: A bet365 mobil alkalmazás letöltése a bet365 alternatív link segítségével

 1. Nyissuk meg a bet365 oldalát a telefonunk böngészőjéből. Ezt természetesen akár bet365 alternatív link segítségével is megtehetjük, hiszen ahogy mondtam, ez a regisztrációs folyamatot sem befolyásolja.
 2. Görgessünk az oldal aljára, ahol a bet365 alkalmazások feliratra kell majd kattintanunk.
 3. Androidos készülék esetén töltsük le az APK fájlt a letöltésre kattintva. (iOS esetén kicsit egyszerűbb, itt csak szokásosan az App Store-ból kell letöltenünk az alkalmazást.)
 4. Ehhez engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások letöltését telefonunkon. Ezt néhány készülék esetében a telefon általános biztonsági beállításai között tehetjük meg. Van olyan készülék is, ahol a letöltéshez használt böngésző beállításai között tudjuk ezt megtenni.
 5. Az APK fájlt telepítsük telefonunkra. Ez mindössze néhány másodpercet fog igénybe venni. A telepítés elindításához mindössze meg kell nyitnunk a letöltött fájlt, a többi már automatikus zajlik ezt követően.
 6. Készen is vagyunk, a bet365 ikonja már a telefonunk képernyőjéhez adódott.
 7. Az alkalmazásba beléphetünk korábbi felhasználó azonosítónkkal, de új fiókot is tudunk regisztrálni az appon keresztül is. Utóbbi esetben ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy az új felhasználók számára üdvözlő bónusz ajánlat is elérhető, amelyet az első befizetéskor tudunk igényelni.

iOS: itt még egyszerűbb a bet365 link mobil app letöltése

Ha nem Androidos készülékünk van, hanem iOS-re szeretnénk letölteni a mobil applikációt, akkor annak a folyamata egy kicsit eltér a fentebb leírtaktól. Az iOS esetében ugyanis nem kell közvetlenül a bet365 online szerencsejáték honlapjáról letöltenünk az alkalmazást, hanem a már jól megszokott úton az App Store-ból is elérhetjük ezt.

 1. Nyissuk meg az App Store-t, és írjuk be a keresőbe a bet365 applikációjának nevét.
 2. Az Apple ID-nk beírásával könnyedén letölthetjük az applikáció néhány gombnyomással.
 3. Telepítsük az alkalmazást, majd lépjünk be korábban regisztrált fiókunk felhasználó adataival vagy regisztráljunk új profilt, ha korábban még nem tettük ezt meg.

A bet365 előnyei és hátrányai

a bet365 előnyeibet365 hátrányai
megbízható ki- és befizetés néha lassú az ügyfélszolgálat
nagy sportfelhozatal kicsit bonyolult az applikáció letöltése
magas szorzók Az élő fogadás kicsit lassú lehe

Összességében: teljes szívvel ajánlanám a bet365 magyar alternativ link használatát

Ha pedig ezt mind elolvastad, akkor nem hiszem, hogy meglepetésként ér végső gondolatom sem, miszerint határozottan, teljes szívvel ajánlanám az oldalt mindazoknak, akiket érdekel a sportfogadás világa.

A bet365 szolgáltatásai, legyen az sportfogadás, online nyerőgépes játékok, póker, vagy az élő kaszinó, biztosan élvezetes szórakozást nyújt, és egy, a megszokottnál még magasabb szintre emeli a fogadásban jól ismert és szeretett funkciókat is. E

zen felül rengeteg promócióval is találkozhatunk, amelyek megerősített szorzók, pénzvisszafizetési ajánlatok vagy akár korai kifizetési ajánlatokat is jelenthetnek. Ezen felül az oldal megbízhatósága is kiemelkedő, többféle biztonságos ki- és befizetési lehetősége között pedig szerintem mindenki meg fogja találnia a számára legjobbat.

Néhány alternatíva, ha még nézelődnél egy kicsit

William Hill

A William Hillt főként a focisok figyelmébe ajánlanám: az ő labdarúgó-bajnokság felhozataluk tényleg az egyik legkiterjedtebb a piacon. Promócióik szintén érdekesek szoktak lenni, ezekkel érdemes lehet közelebbről megismerkedni minden szerencsejáték kedvelő számára.

Unibet

Az Unibet szintén nagyon kedvelt szerencsejáték irodának számít a magyar felhasználók körében, hiszen mind a sportfogadás, mind a kaszinó részlege nagyon jól kialakított, és itt is elérhető az élő kaszinó lehetősége. Ezen felül többféle promócióval is elő szoktak állni, illetve megbízhatóság szempontjából is jól teljesít az online szerencsejáték platform.

TippMixPro

A TippMixPro online platformján rengeteg sportfogadási ajánlat vár mindenkit, elérhetősége pedig mindig garantált, hiszen magyar oldalról van szó. Itt a sportfogadáson kívül egyéb szerencsejáték lehetőségeink nincsenek, azaz sem kaszinó, sem póker részleget nem fogunk találni. Sportokból azonban meglehetősen kiterjedt a kínálat.