Bet365 Alternatív Link 2024 – Belépés

A bet365 alternatív link segítségével minden megszokott szolgáltatáshoz hozzáférhetünk, így nem kell lemondanunk sem a sportfogadásról, sem a kaszinóról – de még az üdvözlő bónuszról sem.

--> bet365 alternativ link <---

Bet365 Alternatív Link → belépés és regisztráció

Bet365 Alternativ LinkBet365 belépés és regisztráció
Link #1 365FOGADAS
Link #2 365FOGADAS
Link #3 365FOGADAS
Link #4 365FOGADAS
Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Mi is az a bet365 alternatív link, és miért pont ezt az oldalt választottam sportfogadáshoz?

Szerintem az, aki hozzám hasonlóan régóta érdeklődik a sportfogadás iránt, pontosan tudja, hogy milyen óriási választék van jelenleg a nemzetközi szerencsejáték piacon. Rengeteg fogadó iroda közül válogathatunk, ami egyrészről remek, hiszen könnyen megtalálhatjuk a számunkra legkedvezőbbet. Néha azonban már szinte zavaróan túl soknak tűnhet a felhozatal – főleg akkor, hogy ha nagyon kezdők vagyunk még a témában. Éppen ezért szeretném megosztani most azt, hogy én miért a bet365 alternatív link oldalát használom már jó ideje. A mostani bejegyezésben megpróbálok kitérni minden fontos funkcióra (pl. élő fogadás, kaszinó, élő közvetítés, promóciók), és bemutatni azt, hogy mik a legnagyobb előnyei és hátrányai az oldalnak.
Bet365 Alternatív Link

Sportfogadás a bet365 alternatív link segítségével

A bet365, ami az egyik legismertebb sportfogadási oldal az online szerencsejáték platformok között, egyértelműen a sportfogadási szekciójáról a leghíresebb. Itt nem is igazán túlzás kijelenteni, hogy csaknem minden sportra tudunk fogadni. Hiszen míg sok sportfogadási oldal egy-egy sportra specializálódik, a bet365 alternatív link egy nagyon széleskörű felhozatalhoz biztosít hozzáférést. Fogadhatunk labdarúgásra, teniszre, lóversenyre, kosárlabdára, jégkorongra vagy motorsportokra is. De nem maradnak ki a Magyarországon is egyre népszerűbb amerikai sportok, mint az amerikai futball vagy éppen a baseball.
Bet365 Élő fogadások
A bet365 azonban nem csak a felhozatalra lehet büszke, hiszen szorzóik is versenyképesnek számítanak a piacon. Bár természetesen ez sportról sportra, és akár bajnokságról bajnokságra is változhat, összességében én az oldal egyik legnagyobb előnyének tartom a magas szorzókat. Amellett pedig, hogy magasak a szorzók még a bet365 fogadási piacok változatosságában sem lehet sok kivetnivalót találni. Az alapvető 1×2 mellett fogadhatunk dupla esélyre, pontos eredményre, a félidő eredményére, gólok számára, gólszerzőkre, de elérhető az ázsiai hendikep is rengeteg mérkőzés esetében.

Külön kiemelendő, hogy a fogadáskészítő segítségével még saját külön fogadásainkat is össze tudjuk kombinálni, amelyek esetében szerintem igazán remek szorzókat ad az oldal a felhasználóknak. Emellett az egyik legnépszerűbb funkció az bet365 élő fogadások, amelyről még a későbbiekben fogok részletesen beszámolni.

Általános információk a Bet365-ről
Bet365
Bet365 Android
Támogatás
Email:
support-eng@customerservices365.com
Telefon:
00 800 1236 5365
Élő chat:
24/7

Minden új felhasználót üdvözlő bónusz ajánlattal fogada alternatív link bet365

A bet365 alternatív link esetében is természetesen minden új felhasználót üdvözlő bónusszal várnak. Ez szerintem már elég bevett szokássá vált a nemzetközi fogadó irodák tekintetében, hiszen a legtöbb oldal esetében azért találkozhatunk valamilyen extra promócióval. Ezek azonban értékükben és megszerzésükben is különbözhetnek egymástól.Ez nagyon egyszerűen működik, hiszen szimplán követnünk kell a számlára való befizetés lépéseit, majd már kezdhetjük is a fogadások megtételét.

Természetesen a bet365 alternatív link esetében is vannak megforgatási követelmények a bet365 bónusz során, melyekről mindenképpen tájékozódjunk, mielőtt nekifognánk a fogadásnak. A megforgatási követelmények szerintem összességében teljesíthetőek, bár ez biztosan változhat annak függvényében, hogy mire is szeretnénk pontosan fogadni.

Az üdvözlő bónusz mellett további promóciók is szoktak lenni az oldalon. Ezek között vannak olyanok, amik viszonylag sok ideig elérhetők, illetve szezonálisabb bónuszok is. Aki szereti kihasználni ezeket az extra lehetőségeket, annak mindenképpen érdemes ezeket gyakran nézegetni. Az oldal bal oldalán az Ajánlatok alatt lehet ezek között válogatni, nézelődni.

Bet365 Magyar

Hogyan regisztráljunk a alternatív link segítségével?

A bet365 regisztráció senkinek sem fog problémát okozni. A teljes belépési folyamat felhasználóbarát, és pontosan úgy lett kialakítva, hogy akár néhány perc alatt létre tudjuk hozni felhasználói fiókunkat. Hogy biztosan mindent helyesen töltsünk ki, én is összegyűjtöttem, hogy hova, mit kell beírnunk majd.

 1. A bet365 alternatív link oldalán kattintsunk az Új számla feliratra. Ez jól látható helyen, citromsárga színnel van kiemelve az oldal jobb oldalán, és azonnal egy felugró ablakot nyit meg.
 2. A regisztrációs ablakban adjuk meg a kért személyes adatainkat. Az oldal itt olyan adatokat fog kérni, mint például nevünk, születési időnk, tartózkodási helyünk és telefonszámunk. Azt is itt tudjuk beállítani, hogy milyen felhasználónevet, jelszót és biztonsági kódot szeretnénk használni a későbbiekben. (Utóbbira akkor lesz majd szükségünk, ha például az ügyfélszolgálattal szeretnénk kapcsolatba lépni. Pont ezért mindenképpen érdemes lehet ezt jól megjegyeznünk.)
 3. A regisztrációs ablak alján tudjuk majd megadni a bónuszkódunkat is, ha rendelkezünk ezzel. Szerencsére erről valószínűleg nem fogunk elfelejtkezni, hiszen pont a szerződési feltételek elfogadási feletti mezőben kell megadnunk.
 4. A bet365 regisztráció gombra kattintva már el is készült a fiókunk! Ezt követően már csak a számlánk feltöltését kell elvégeznünk, illetve a személyazonosítási folyamatot kell teljesítenünk. Utóbbiról a következő szekcióban fogok részletesen beszélni, kitérve arra, hogy pontosan miért és hogyan is tudjuk ezt megtenni.
 5. Ha pedig a befizetéssel is megvagyunk (ezt megtehetjük bankkártyával, de akár paysafecarddal is), akkor meg is tehetjük az első fogadásunkat. A sportokat a bal oldali menüben találjuk felsorolva, de a legnépszerűbb mérkőzéseket már azonnal a főoldalon is láthatjuk kiemelve.

Hogyan tudom igazolni a fiókomat a bet365 oldalán?

Ahhoz, hogy a bet365 alternatív link oldalán minden funkciót elérhessünk, mindenképpen be kell fejeznünk a személyazonosítási folyamatot. A bet365 megbízhatóságát mutatja az is, hogy komolyan veszik a nemzetközi KYC (know-your-customer) standardokat, melynek részeként történik ez az azonosítás is.

A fiókunkat egyébként nagyon egyszerűen tudjuk igazolni a bet365 sportfogadás esetében is: ehhez mindössze két darab hivatalos okiratunk másolatát kell feltöltenünk. Erre tökéletesen megfelel például személyigazolványunk képe, útlevelünk másolata vagy éppen a jogosítványunk egy fotója. Az ügyfélszolgálat a legtöbb esetben a lehető leghamarabb próbálja ezeket ellenőrizni, de a legrosszabb esetben is néhány nap alatt elvégzik az azonosítást. (A legtöbb esetben ennél sokkal gyorsabban csekkolják ezeket.) Ha bármilyen kérdésünk adódik, a Súgó részen külön szekciót szántak az ügyfélazonosítás témájának.

Bet365 mobilalkalmazás

Már mobilról is mehet a fogadás a bet365 esetében

Ahogy mostanában nagyjából már minden online szolgáltatás esetén, a bet365 alternatív link esetében is igaz, hogy akár telefonról is tudjuk használni a fogadási platformot. A bet365 mobil applikációja ráadásul szerintem nagyon felhasználóbarát. Kialakítása logikus és egyszerű, és így mobil internet vagy WiFi segítségével tényleg bárhonnan meg tudjuk tenni a fogadásainkat. Külön előny szerintem, hogy eldönthetjük, csak a sportfogadáshoz szükséges applikációt szeretnénk-e letölteni vagy a kaszinót is.

Az alkalmazás gyorsan betölt, és összességében nincs nagy hely- és adatforgalom igénye sem. Mindenképpen előnyös olyan szempontból, hogy bárhonnan fogadni tudunk, én azonban bevallom, valamennyivel jobban kedvelem a PC-s verziót. Itt ugyanis a képernyőn egyszerre láthatok szinte minden elérhető fogadási piacot, míg a telefon képernyőjén sokkal inkább szétoszlik ez. Ennek ellenére felhasználói élmény szempontjából nem volt panaszom az alkalmazás használata során, mert gyorsan és zökkenőmentesen lehetett rajta fogadni.

Hogyan telepítsem az alkalmazást iOS-re?

iOS esetében kicsit egyszerűbb dolgunk van, mint Androidnál, hiszen a bet365 alkalmazása jó pár ország esetében elérhető az App Store-on keresztül. Ez magyar Apple ID esetében jelenleg sajnos nem igaz, viszont, ha átállítjuk a tartózkodási helyünket, akkor könnyedén le tudjuk tölteni a bet365 mobile alkalmazást.

 1. Nyissuk meg az App Store-t az iPhone-unkon (vagy egyéb iOS-et használó készülékünkön.)
 2. Keressünk rá a bet365-re, majd, ha szükséges, adjuk meg az Apple ID-nkat a letöltéshez.
 3. Telepítsük az appot. Ez néhány pillanat alatt meg is történik, utána pedig már be is tudunk lépni a már korábban beregisztrált felhasználónevünkkel. (Természetesen regisztrálni is tudunk az alkalmazáson keresztül, ha ezt még nem végeztük el előtte.)

bet365 fogadási

Hogyan telepítsem az alkalmazást az Android készülékemre?

Az Androidos készülékek esetében sajnos nem fogjuk megtalálni az alkalmazást a Play Store-ban, viszont a honlapról közvetlenül tudjuk telepíteni az appot. Szerintem kifejezetten praktikus ebben az esetben az is, hogy külön eldönthetjük, csak a bet365 sportfogadás alkalmazását szeretnénk-e letölteni, vagy inkább a kaszinó vagy esetleg a játékok alkalmazását. A letöltéshez kövessük az alábbi lépéseket:

 1. A telefonunk beállításainál engedélyezzük az ismeretlen forrásból letöltött alkalmazások telepítését. Ezt vagy az általános biztonsági beállításoknál láthatjuk, vagy a használt böngésző beállításainál.
 2. A bet365 oldalát nyissuk meg a böngészőben, majd a lap alján található ’Összes bet365 alkalmazás’ feliratra kattintsunk.
 3. Töltsük le a választott apphoz tartozó APK fájlt.
 4. Futtassuk az APK fájlt (azaz nyissuk meg a letöltött elemet). Ez automatikusan telepíteni fogja az appot.
 5. Az app ikonja megjelenik a képernyőn. Erre koppintva már be is tudunk lépni.

bet365 bónusz

Élő fogadási lehetőség is van a bet365 oldalán

A bet365 egyik legjobb funkciója (legalábbis szerény véleményem szerint) az élő fogadási lehetőség. Ez ugyanis azt teszi lehetővé, hogy nem csak a mérkőzés megkezdése előtt tudjuk megtenni a fogadásainkat az adott mérkőzésekre, hanem akár azt követően is, hogy elhangzott a kezdősíp. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a szorzók dinamikusan változnak annak függvényében, hogy éppen hogyan alakul az adott mérkőzés.

A bet365 élő fogadások rengeteg meccs esetében elérhetők. Az oldalra látogatva ezeket ráadásul külön szekcióban találhatjuk meg (a Sport felirat mellett kattintsunk az Élőben fülre), ami nagyban könnyíti a tájékozódást is. Maga a fogadás menete egyébként itt is pontosan ugyanúgy zajlik mintha egy sima, hagyományos fogadást akarnánk megtenni. A mérkőzésre kattintva láthatjuk, hogy pontosan milyen bet365 fogadási piacok érhetők el, és hogy ezekhez milyen szorzók tartoznak. A választott szorzót kiválasztva meg tudjuk adni, hogy milyen értékben szeretnénk fogadni, majd egy kattintással azonnal meg is tudjuk tenni fogadásunkat. A fiókunkban ezt követően mindig láthatjuk, hogy éppen hogy állnak az aktív fogadásaink.

Számos mérkőzés esetében ehhez az élő fogadási lehetőséghez ráadásul élő közvetítés is társul. Ez a regisztrált felhasználók számára érhető el. Ha szeretnénk élni a lehetőséggel, akkor mindenképpen hozzunk létre egy számlát először. Azok a mérkőzések, amelyek elérhetők élő közvetítéssel, külön ikonnal vannak jelezve a meccsek listáján. Ez szintén megkönnyíti a fogadási élményt, hiszen egy oldalon, egyszerre tudjuk követni a mérkőzés alakulását, illetve tudjuk megtenni élő fogadásainkat is.

bet365 fogadási

Kaszinó, póker és változatos szerencsejáték felhozatal

Bár a bet365 alternatív link segítségével elérhető oldal inkább sportfogadási lehetőségei miatt a legnépszerűbb, egyéb szerencsejátékok is elérhetők a honlapon. A kaszinó mellett élő kaszinó is van, tehát a blackjack, rulett, baccarat és egyéb kártyajátékok akár valós időben is játszhatók. Emellett a póker részleg az, amit én személy szerint kiemelnék. Ehhez külön póker alkalmazást tudunk letölteni a bet365 alternatív link oldaláról. Ez a letöltés után egy nagyon felhasználóbarát felülethez vezet minket, ahol gyorsan fut a játék.

A kaszinó, a póker és az egyéb játékok a bet365 mobil app segítségével is elérhetők egyébként. Ezeket külön tudjuk letölteni a honlapról Android készülék esetében (Sport, Kaszinó, Bingó és Játékok néven). Így csak annak az alkalmazásnak kell majd helyet foglalni a telefonunkon, amelyet tényleg használni szeretnénk, bár összességében kifejezetten kicsi a tárhelyigénye az alkalmazásoknak.

Hogyan lehet feltölteni a bet365 számlánkat?

A számlánkat a bet365 alternatív link esetében fel tudjuk tölteni bankkártyával (itt elfogadják a mindennap használatos Visa és Mastercardot), paysafecard használatával vagy banki utalással is. Számomra mindig a bankkártyás feltöltés volt a legegyszerűbb, mert nagyon hamar megérkezik a befizetett összeg (míg pl. utalás esetén azért ez akár napokat is igénybe vehet). Az oldal a befizetések után semmilyen extra jutalékot nem számol fel, így emiatt sem kel aggódnunk. A minimum befizetés befizetési módonként változhat, de bankkártyás befizetés esetén ez 1500 Ft szokott lenni. Első befizetésünket rögtön a regisztráció után meg is tudjuk ejteni bármelyik fentebb említett fizetési lehetőség segítségével. Ennek során az üdvözlő bet365 bónusz ajánlatot is ki tudja minden új felhasználó élvezni.

A későbbiekben a profilunkban tudjuk mindig ellenőrizni, hogy mennyi pénz van jelenleg a számlánkon. További befizetéseket bármikor tudunk eszközölni, illetve erre a felelősségteljes játék jegyében limiteket is tudunk beállítani magunknak.

bet365 fogadási

Ügyfélszolgálati elérhetőségek a bet365 alternatív link esetében

Bármikor előfordulhat, hogy sportfogadás során valamilyen kérdésünk vagy panaszunk adódik. A nemzetközi sportfogadó irodák esetében azonban gyakran megesik az is, hogy kifejezetten nehézkésnek bizonyul az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel. A bet365 alternatív link esetében emiatt nem kell, hogy fájjon a fejünk, ugyanis az oldal munkatársaival kétféle módon is fel tudjuk venni a kapcsolatot. Az egyik az e-mailes lehetőség, míg a másik a sokak által kedvelt élő chat opciója. Mindkét lehetőséget az oldal aljára görgetve és a Kapcsolat szóra kattintva tudjuk elérni.

Az élő chat minden egyes nap elérhető (tehát hétvégén is) reggel 10 óra és hajnali 1 óra között magyar idő szerint. Itt a munkatársak azonnal tudnak válaszolni kérdéseinkre vagy tudják kezelni panaszainkat. Személyes tapasztalataim szerint itt zökkenőmentesen zajlik a segítségnyújtás, a munkatársak a legtöbb esetben felkészülten és gyorsan oldják meg a felmerülő problémákat. Ha azonban jobban szeretnénk egy hosszabb, részletesebb emailt írni az ügyfélszolgálatnak, arra is van lehetőség a Kapcsolat rész felkeresését követően.

Ezenfelül, ha csak valamilyen kérdésünkre keresünk választ, érdemes lehet az oldal GYIK szekcióját is felkeresni. Ezt szintén az oldal aljára görgetve találhatjuk meg a Súgó fül alatt. Itt témákra bontva foglalkoznak olyan fontos tudnivalókkal, mint például a belépési problémák, számlaazonosítás vagy éppen a kifizetések.

Bet365 Élő fogadások

Legfontosabb tudnivalók a bet365 oldaláról – most megválaszolva

?Legális az oldal használata a bet365 magyar ügyfelek számára is?

Igen, a bet365 használata legális azoknak az ügyfeleknek is, akik Magyarországon tartózkodnak. Egyrészről maga az oldal működtetése is megfelel az előírásoknak, hiszen – ahogy ez az oldalon is fel van részletesen tüntetve – az előírt és szükséges működési engedélyekkel rendelkezik a fogadóiroda. Ezen felül külön fel vannak sorolva azok az országok is, amelyek lakosai nem használhatják a bet365 alternatív link szolgáltatásait. A bet365 magyar ügyfeleknek emiatt nem kell aggódniuk: Magyarország ezen a listán nem szerepel.

?Hogyan tudom felvenni a nyereményeimet az bet365-től?

A nyeremények felvétele a számlánk befizetéséhez hasonló módszerekkel történik. Először is magát a kifizetést mindig a fiókunkon keresztül tudjuk igényelni. Itt megnézhetjük, hogy mekkora összeg áll rendelkezésünkre számlánkon, majd kiválaszthatjuk, hogy ezt milyen kifizetési móddal szeretnénk megkapni. Ebben az esetben is kérhetünk bankkártyás kifizetést, illetve használhatjuk a paysafecard vagy a banki utalás lehetőségét is. A minimálisan és maximálisan kérhető kifizetett összegek fizetési módonként itt is változnak, de például bankkártya esetén 1500 Ft-os összeg felett már kérhetjük ezt. A legtöbb esetben extra költséget szintén nem számít fel a kifizetések után az oldal, azonban itt már vannak kivételek.

?Mennyi ideig tart míg megérkezik a kifizetés?

Ez megint csak attól függ, hogy pontosan milyen kifizetési módot választottunk a bet365 alternatív link esetében. A leggyorsabb kifizetés a paysafecard esetében garantált, hiszen itt mindenképpen 24 órán belül megérkezik hozzánk a kért összeg. A bet365 sportfogadás esetében azonban a bankkártyás kifizetések is általában megérkeznek 1-2 napon belül, de 5 munkanapon belül ez is garantált. A leghosszabbnak az utalás számít, ez ugyanis az oldal szerint 2-10 munkanapot is igénybe vehet.

?Be lehet állítani limiteket a bet365 belépés esetében?

Igen, a felelősségteljes játék jegyében természetesen lehet limiteket beállítani az oldalon. Sőt még azt is könnyedén be tudjuk állítani, ha egy időre szeretnénk magunknak kizárni a fiókunkból. A limitek ezen felül is hasznosak lehetnek a saját fogadásaink során. A sportfogadás alapszabálya a bet365 esetében is az, hogy mindig csak akkora összeget kockáztassunk, amelynek elveszítése még nem fog problémát okozni a mindennapi életünkben. Ezt minden fogadónak érdemes észben tartania a szerencsejáték során.

Bet365 magyar

Végső vélemény: A bet365 remek opció a nemzetközi sportfogadási piacon

a bet365 előnyeibet365 hátrányai
megbízható ki- és befizetés néha lassú az ügyfélszolgálat
nagy sportfelhozatal kicsit bonyolult az applikáció letöltése
magas szorzók Az élő fogadás kicsit lassú lehe

Ahogy szerintem az az összefoglalómból is kitűnt, én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a bet365 által nyújtott szolgáltatásokkal. Szerintem a legtöbben, amikor fogadó irodát keresünk, egy olyan bukmékert szeretnénk találni, amely nem csak magas és versenyképes szorzókkal dolgozik, de megbízható és magas minőségű fogadási élmény is biztosít. Ezt szerintem megfelelően ötvözi a bet365 alternatív link oldala. Egy egyszerű regisztráció után könnyen meg is tehetjük fogadásainkat, hiszen a fogadási piacok nagyon átláthatóan és felhasználóbarát módon jelennek meg a honlapon. Ezenfelül akkor sem kell aggódnunk, ha esetlegesen valamilyen kérdésünk vagy éppen problémánk merülne fel, hiszen az ügyfélszolgálat minden nap elérhető az élő chat szolgáltatás segítségével. Én maximum abban javítanám még az oldalt, hogy egy kicsit szélesebb körű legyen a promóciós ajánlatok rendszere, bár az üdvözlő bónusszal nagyon meg voltam elégedve.

bet365 belépés

Néhány alternatíva, ha még nézelődnél egy kicsit

William Hill

A William Hillt főként a focisok figyelmébe ajánlanám: az ő labdarúgó-bajnokság felhozataluk tényleg az egyik legkiterjedtebb a piacon. Promócióik szintén érdekesek szoktak lenni, ezekkel érdemes lehet közelebbről megismerkedni minden szerencsejáték kedvelő számára.

Unibet

Az Unibet szintén nagyon kedvelt szerencsejáték irodának számít a magyar felhasználók körében, hiszen mind a sportfogadás, mind a kaszinó részlege nagyon jól kialakított, és itt is elérhető az élő kaszinó lehetősége. Ezen felül többféle promócióval is elő szoktak állni, illetve megbízhatóság szempontjából is jól teljesít az online szerencsejáték platform.

TippMixPro

A TippMixPro online platformján rengeteg sportfogadási ajánlat vár mindenkit, elérhetősége pedig mindig garantált, hiszen magyar oldalról van szó. Itt a sportfogadáson kívül egyéb szerencsejáték lehetőségeink nincsenek, azaz sem kaszinó, sem póker részleget nem fogunk találni. Sportokból azonban meglehetősen kiterjedt a kínálat.